Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η κατάθλιψη του Δούκα, το μένος του Ακύλα και τα… τουρσιά της Ελένης!

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η κατάθλιψη του Δούκα, το μένος του Ακύλα και τα… τουρσιά της Ελένης!

Είδαμε πρώτοι το… πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών πριν την αποψινή πρεμιέρα, μαζί με όλους τους ηθοποιούς και σας αποκαλύπτουμε όσα δεν γνωρίζετε!   

Αν στον πρώτο κύκλο κυριαρχούσαν τα μυστικά και τα πάθη, στο δεύτερο κύκλο των Άγριων Μελισσών, η δικαίωση και η εκδίκηση, στον τρίτο κύκλο έρχεται η μάχη με τα ιδανικά και η κάθαρση. Το σκηνικό αλλάζει ολοκληρωτικά.

Η συγκίνηση των πρωταγωνιστών και τα επιφωνήματα

Το ραντεβού δόθηκε στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς». Λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ της Κυριακής, άρχισαν να καταφθάνουν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς (παλαιότεροι και νεότεροι) τα μέλη της παραγωγής αλλά και τα στελέχη του ANT1. Και φυσικά οι δύο… μάγοι σεναριογράφοι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης οι οποίοι ήταν εμφανώς συγκινημένοι για αυτόν τον τρίτο κύκλο της σειράς που κάνει απόψε πρεμιέρα (22.00).

Άγριες Μέλισσες: Τρολάρισμα, πειράγματα και γέλια στα παρασκήνια πριν το…δράμα!

Στην αρχή, στην οθόνη εμφανίστηκε ένα μικρό αλλά πολύ έντονο συναισθηματικά βίντεο, με flashback των σημαντικότερων στιγμών των δύο προηγούμενων κύκλων και μόλις έπεσαν οι τίτλοι αρχής του νέου επεισοδίου, οι ηθοποιοί ξέσπασαν σε επιφωνήματα χαράς και χειροκροτήματα.

Δείτε τι είπαν πριν ξεκινήσει η βραδιά:



Η σχέση Ζωής και Κωνσταντή, οι απειλές Ακύλα, το σχέδιο εξόντωσης του Λάμπρου

Το νέο επεισόδιο ξεκινά με τα δύο αδέλφια, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, στο νέο τους νυχτερινό κέντρο που έχουν δημιουργήσει στην Λάρισα με τον πρώτο να προσπαθεί να συνετίσει τον δεύτερο που προσπαθεί να πνίξει στο αλκοόλ τον πόνο του για την Δρόσω και τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες: Ποιος πήγε στο Διαφάνι και πέρασε καλά; Ο Μπάμπης τα είπε όλα!

Ο ήχος από τα στρατιωτικά οχήματα θα διακόψει την ηρεμία στην πόλη αλλά και στο Διαφάνι. Λίγο πριν ακουστεί το στρατιωτικό διάγγελμα στο ραδιόφωνο, ο Προκόπης (Γιώργος Ηλιόπουλος) το σκάει χαράματα από το χωριό για το βουνό, γιατί ως κομμουνιστής ξέρει ότι θα είναι ο πρώτος που θα ψάξουν. Και μετά ο χρόνος πηγαίνει πέντε μήνες μετά. Με την αποφυλάκιση του Ακύλα και την επιστροφή στο σπίτι του, όπου μόνο η κόρη του τον υποδέχεται με θέρμη, ενώ η σύζυγός του Ζωή (η οποία είχε υποβάλει και αίτηση διαζυγίου όσο εκείνος ήταν στην φυλακή) και ο γιός του μένουν ψυχροί απέναντί του. Κάπου εκεί θα δούμε και την Ζωή να φιλά τον Κωνσταντή, χωρίς εκείνος να ξέρει πως ήταν παντρεμένη και σύζυγος του Ακύλα. Περιττό να σας πούμε πως ο Αιμίλιος Χειλάκης ως Ακύλας....κεντά το ρόλο του. Η σιωπή, το βλέμμα του διαβόλου που φαίνεται ως άγγελος και φυσικά η φωνή του, θα σας καταγοητεύσει!

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής

Το σκηνικό μεταφέρεται στο σπίτι του καταβεβλημένου Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης υπέροχος και σε αυτή τη μεταστροφή), ο οποίος περιμένει την δίκη για τον θάνατο του Θέμελη με μάρτυρες κατηγορίας τα παιδιά του και την Μυρσίνη σε απόγνωση.

Η σκηνή που επισκέπτεται τον Νικηφόρο ξαφνικά και του ζητά να δει μετά από ένα χρόνο τον εγγονό της, θα σας κάνει και λίγο να γελάσετε με την απάντησή του προς εκείνη «Θα σου στείλουμε μια φωτογραφία του!».

Η Ασημίνα κάνει την συνέντευξη για την θέση της γραμματέως στην τοπική εφημερίδα της Θεσσαλίας (θα λατρέψετε τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο στον ρόλο του εκδότη Πέτρου Ορφανίδη) ενώ στο χωριό εμφανίζεται και ο Ζάχος Λυκογιάννης ο πρώην σύντροφος (παρά λίγο και αρραβωνιαστικός) της Λενιώς (Νίκος Κουρής, εξαιρετικός!) τον οποίο τραπεζώνει μαζί με τον Λάμπρο, πριν τους διακόψουν τη βραδιά οι αστυνομικοί που έχουν ξεκινήσει μετά από κρυφές εντολές του Ακύλα το κυνήγι του δάσκαλου. Ο Λάμπρος κρύβεται και τους αποφεύγει προς το παρόν.

4152 EMILIOS XILAKIS LEONIDAS KAKOYRIS 2692021

Η… Αγία Ελένη των φτωχών του Διαφανίου

Όλοι οι....βετεράνοι ηθοποιοί του πρώτου και του δεύτερου κύκλου παραμένουν εκείνοι που αγαπήσαμε και ενδυματολογικά στις κυρίες έχει γίνει πολύ προσεκτική αποτύπωση της εποχής. Το Διαφάνι σκηνικά έχει υποστεί μια μικρή ανακαίνιση (μέχρι και περίπτερο μπήκε στην πλατεία), όπως και το παλιό Σεβαστεικο.

Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το... Σταμιρέικο. Παρόλο που οι δουλειές της Ελένης πηγαίνουν καλά με τα χωράφια που παράγουν λαχανικά και την μικρή μονάδα τυποποίησης με τα...τουρσιά, στο σπίτι δεν ήρθε ακόμη το ρεύμα και η επίπλωση δεν έχει υποστεί καμία αλλαγή.

Ο κήπος έξω από το σπίτι έχει μείνει στην εποχή της πρώτου επεισοδίου, πριν το φονικό με τον Σέργιο, σχεδόν οκτώ χρόνια πριν. Παρόλα αυτά θα δούμε την Ελενη να βοηθά κάθε κατατρεγμένη γυναίκα που της ζητά δουλειά. Η Δρόσω δουλεύει στην μπουτίκ της Ουρανίας που έχει και βοηθό τη Ρίζω (και οι τρεις εντυπωσιάζουν με τις ερμηνείες τους) ενώ η παρέα του καφενείου (Βαμβακάς πατήρ και υιός, Ταξίαρχος, Ενωμοτάρχης, Κοινοτάρχης) μαζί με την Παγώνα και την εγκυμονούσα κόρη της, Σοφούλα, δίνουν μια πιο χαλαρή νότα στη βαριά ατμόσφαιρα του πρώτου επεισοδίου.


https://www.instagram.com/p/CURiU_CKk9g

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Ξεχάστε τον Δούκα Σεβαστό που ξέρατε!Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Ξεχάστε τον Δούκα Σεβαστό που ξέρατε!

Βέβαια όλα αλλάζουν στο δεύτερο επεισόδιο. Ειδικά με τον αποχωρισμό Λάμπρου και Ελένης, την επιστροφή της Βιολέτας και της Πηνελόπης στο χωριό το οποίο είναι γεμάτο πια από κάθε λογής…κινδύνους.

#Staytuned