Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η χημεία με την Τρίγγου και η συνεργασία με τη σύντροφό του Μαρίζα Ρίζου

Κατερίνα Μπούσιου
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η χημεία με την Τρίγγου και η συνεργασία με τη σύντροφό του Μαρίζα Ρίζου

Πρεμιέρα για τον ρόλο του στις 'Αγριες Μέλισσες και μια σπαρταριστή συνέντευξη με τον μικρό Σπύρο Ντούγια 

Στην πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην σειρά στον ρόλο του εκδότη Πέτρου Ορφανίδη και νέο αφεντικό της Ασημίνας Σταμίρη. Και μόλις τελείωσε το επεισόδιο έδωσε και μια διπλή συνέντευξη. Πρώτα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μια δεύτερη στον φετινό συμπαρουσιαστή του Τhe 2night show και λιλιπούτειο πρωταγωνιστή της σειράς Σπύρο Ντούγια.


https://www.instagram.com/p/CT9Qj4fKd5u

Η σύλληψη και η πρόταση για τη σειρά ενώ μαγείρευε!

Το κοινό λάτρεψε τον νέο εκδότη της Θεσσαλίας και κυρίως την χημεία που διέκρινε να έχει με την Ασημίνα. Στο σημερινό επεισόδιο φυσικά θα απελευθερωθεί μετά την αιφνίδια χθεσινή του σύλληψη, αλλά θα περάσει δύσκολα. Όπως αποκάλυψε ο βραβευμένος για τις θεατρικές του παραστάσεις ηθοποιός η πρόταση για την σειρά του έγινε τηλεφωνικά από την casting director Μιράντα Κωνσταντή.

«Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή μου. Μήνυμα μου έστειλαν για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. ‘Ήθελε να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω στην σειρά. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου; Όλα τα σκέφτηκα πριν ξεκινήσω» όπως ανέφερε.



Η συνάντηση με τον μικρό συνάδελφό του

Ως πατέρας δύο παιδιών (και με παραστάσεις του παιδικού του θεάτρου στο ενεργητικό του) ο ηθοποιός έδειξε μεγάλη άνεση όταν συναντήθηκε με τον μικρό Σπύρο Ντούγια ο οποίος του πήρε συνέντευξη, μπερδεύοντας αρχικά το επίθετό του ενώ στη συνέχεια έπαιξαν μαζί ένα ιδιότυπο παιχνίδι με τα «ναι» και τα «όχι».



Ο ηθοποιός ο οποίος χώρισε με την σύζυγό του Κατερίνα Παπαδάκη το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έχει σχέση με την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου και ετοιμάζονται μάλιστα φέτος να συνεργαστούν και στο θέατρο στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» με εκείνον να σκηνοθετεί την παράσταση και εκείνη να υπογράφει τη μουσική.