Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει μόνη, ο Κωνσταντής κινδυνεύει και το twitter αποθεώνει τον Νώντα!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει μόνη, ο Κωνσταντής κινδυνεύει και το twitter αποθεώνει τον Νώντα!

Με τον ισχυρό Μεγαρίτη στο κατώφλι τους οι αδελφές Σταμίρη καταλαβαίνουν ότι αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή. Κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα.

Η επίσκεψη του Ακύλα στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, η άσωτη ζωή του Κωνσταντή που θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, η απόφαση του Λάμπρου να φύγει και να παλέψει για την ζωή του και ο φόβος του πατέρα Βαμβακά για το γιο του, δίνουν το στίγμα στα επόμενα επεισόδια των 'Αγριων Μελισσών και θα σας κόψουν την...ανάσα από την αγωνία.


https://www.instagram.com/p/CUYPscojiH4

Ο Λάμπρος πρέπει να σωθεί

Με την έγνοια του άντρα της που ξαφνικά τον κατηγορούν ότι ανήκει σε αριστερή αντιστασιακή οργάνωση, η Ελένη μαζί με τη Δρόσω, την Ασημίνα και τον μικρό Σέργιο ταράζονται ακόμη περισσότερο όταν βλέπουν τον Ακύλα στην πόρτα τους και αρχικά δεν καταλαβαίνουν ούτε ποιος είναι, ούτε τι θέλει από εκείνες. Η Ελένη βλέπει αργότερα ξεκάθαρα ότι εκείνος έχει βάλει στόχο να ταράξει συνθέμελα τις ζωές τους και να πάρει εκδίκηση. Ο Ζάχος από την άλλη πλευρά την πιέζει για να παραδοθεί ο άντρας της, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα.

Χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους, συναισθηματικούς και πρακτικούς, για να την πείσει. Προς στιγμήν η Ελένη διστάζει να δεχθεί αυτές τις συμβουλές, ενώ στο χωριό ο Ζάχος αντιμετωπίζεται με μεγάλη καχυποψία και φόβο αφού είναι ένας από τους πραξικοπηματίες.

Άγριες Μέλισσες Season 3: 4 σενάρια ψάχνουν λύσεις στο Διαφάνι


https://www.instagram.com/p/CTe4LkTrR0T

Η συνάντηση Δρόσως και Κωνσταντή

Η επίσκεψη του Κωνσταντή στο Διαφάνι και η συνάντησή του με την πρώην αγαπημένη του θα τον αναστατώσει (πάλι θα συγκινηθούν οι θαυμάστριες του) Και η Δρόσω θα είναι αρχικά αμήχανη μαζί του αλλά φαίνεται ξεκάθαρα πως ο έρωτας δεν έχει σβήσει ανάμεσά τους. Oι δυό τους, έχουν λόγους για να μην είναι μαζί. Το παρελθόν δεν διαγράφεται, αλλά τα βλέμματά τους δείχνουν πως δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Στην επιστροφή ο Κωνσταντής θα πέσει μετά από καιρό πάνω στον Μελέτη ο οποίος θα τον αποκαλέσει προδότη. Ευτυχώς ο υιός Σεβαστός, κρατά χαρακτήρα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας - Κωνσταντής με την ίδια γυναίκα!

Ο Κωνσταντής με το συναισθηματικό βάρος του χωρισμού, την αϋπνία λόγω των ξενυχτιών στο μαγαζί και τα συνεχή μεθύσια του, δεν αργεί στα επόμενα επεισόδια να φτάσει μέχρι τα άκρα. Θα καταρρεύσει μπροστά στον Νικηφόρο και θα αναγκαστεί να νοσηλευτεί. 'Όλοι πια αγωνιούν για εκείνον. Και η Δρόσω όπως είναι φυσικό θα αναστατωθεί.

droso

Τα βάσανα του Τόλια

Πέρυσι για μια ολόκληρη σεζόν δεινοπάθησε με την θυγατέρα του. Και μέχρι η Σοφούλα να συνέλθει και να τον γεμίσει χαρές με τον γάμο της με τον Άγγελο και τον ερχομό του εγγονού του, η ζωή του πέρασε από 40 κύματα. Τώρα θα δει τον μεγάλο του γιο, τον Θανασάκη (τον υποδύεται ο ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος) να επιστρέφει στο χωριό και θα τον περιμένει μια δεύτερη έκπληξη. Το καμάρι του έχει πολύ εξτρεμιστικές ιδέες και έχει βάλει σκοπό να πάει με κάθε τρόπο κόντρα στο καθεστώς.

Θα οργανώσει μάλιστα όπως θα δούμε στην συνέχεια και μια μικρή αντιστασιακή ομάδα με τους άλλους νέους του χωριού με την μαμά Παγώνα (Δανάη Λουκάκη) να είναι σε απόγνωση.

tolias n

Τα ίδια βάσανα έχει με τον Μπάμπη και ο πατήρ Βαμβακάς (Βαγγέλης Αλεξανδρής) ο οποίος θα σοκαριστεί όταν τον δει να φεύγει και εκείνος στο βουνό, αρχικά για να βοηθήσει τον Λάμπρο. Καταλαβαίνει πια ότι το παιδί του κινδυνεύει να πιαστεί από την αστυνομία και να βρεθεί φυλακή. Κάτι που δυστυχώς δεν θα το αποφύγει. Κανείς στο χωριό δεν ξέρει από που και από ποιόν να προφυλαχθεί, αφού σε κάθε δρόμο υπάρχει και άνθρωπος της ασφάλειας και φυσικά ο Ντούνιας που είναι υπεράνω όλων.

#Η εξορία είναι κοντά

Πάντως στο χθεσινό επεισόδιο μια επιστροφή από τα παλιά εκείνη του Νώντα (Κώστας Ξυκομηνός) αλλά και το τρολάρισμα μεταξύ Σασμού και 'Αγριων Μελισσών είχαν την τιμητική τους στο twitter!