Γη της ελιάς: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας ανατρέπει το σκηνικό

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας ανατρέπει το σκηνικό

Η Μάνη δεν λέει να ησυχάσει! Πανικός ανάμεσα σε Μυρτάλη και Στέφανο με αποτέλεσμα να δοθούν μεγάλες... μάχες στο twitter. Η Γη της Ελιάς ξεσήκωσε πάλι τους fans της.  

Η Γη της ελιάς έκανε πάλι άνω κάτω το βράδυ μας... Ένας χαμός μεταξύ Μυρτάλης και Στέφανου! Ο καθένας νόμιζε τα δικά του, η Μυρτάλη προσπαθούσε να του εξηγήσει τι της συνέβη και αυτός δεν άκουγε κουβέντα! Ο έρωτάς του για εκείνη, του θόλωσε το μυαλό και τα έβλεπα όλα ύποπτα. Τελικά η Μυρτάλη δεν άντεξε την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του, τον χαστούκισε και του είπε να χωρίσουν. Εκείνος... ράκος! Δεν μπορεί να του πάρει κουβέντα κανείς.

Η μόνη που χαίρεται με αυτόν τον χωρισμό είναι η Αρετή, η οποία δε θέλει με τίποτα να συγγενέψει με την Ιουλία, και την «πληρώνει» η Μυρτάλη. Πρώτη φορά είδαμε έναν τόσο έντονο καβγά μεταξύ του ζευγαριού. Ωστόσο, δε θα αντέξουν χώρια για πολύ καιρό και το γέλιο της Αρετής θα κοπεί απότομα!

i gi tis elias222

Έμπλεξε η Αθηνά με τον Δημήτρη τελικά!

Στο αποψινό επεισόδιο, οι ατασθαλίες του Δημήτρη, ο οποίος δεν κρύβει πια το πάθος του για τις γυναίκες, φέρνουν την Αθηνά σε πολύ δύσκολη θέση. Εκείνος, όμως, έχει πού θράσος... Όχι μόνο αρνείται να φύγει από τη Μάνη και συνεχίζει να την εκβιάζει, αλλά της ζητά να ξεχάσουν ό,τι έγινε! Φυσικά και η Αθηνά δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Έχει πληγωθεί πολύ βαθιά ο γυναικείος της εγωισμός και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη πλέον. Έχει καταλάβει ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο και δε θέλει καμία σχέση μαζί του. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην καταλάβει κάτι το χωριό.


https://www.instagram.com/p/CUNaEWNInfk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Άννα είναι ακόμη μια γυναίκα που έχει πληγωθεί από τον Δημήτρη και δεν μπορεί να διαχειριστεί με τίποτα τον χωρισμό τους. Θολωμένη από την απόρριψη, πίνει ένα μπουκάλι χάπια με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Φαίνεται πως πρόλαβε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που έβγαιναν, να δεθεί πολύ μαζί του και να μην αντέχει να ζει χωρίς αυτόν.

Μια νέα δολοφική επίθεση ταράζει τη Μάνη

Ο Λυκούργος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για τις περίεργες διαθήκες των ηλικιωμένων και τον ύποπτο τρόπο που πεθαίνουν, ενώ μια ακόμη δολοφονική επίθεση εκτυλίσσεται στη Μάνη! Η Χάιδω κι ο Φίλιππος επισκέπτονται το νεκροταφείο, αλλά εκεί κάποιος άγνωστος τους βάζει στο στόχαστρο και αρχίζει να τους πυροβολεί με την καραμπίνα. Ο Φίλιππος κάνει κάθε προσπάθεια να προστατέψει τη μητέρα του!



Η Μυρτάλη ξεκαθαρίζει στον Αλέξη ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον δει ερωτικά, αφού η καρδιά της ανήκει στον Στέφανο παρόλο που την πλήγωσε με την καχυποψία του. Εκείνος, όμως, της δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα τα παρατήσει εύκολα και θα κάνει υπομονή. Έχει σκοπό να τη διεκδικήσει με κάθε κόστος.

Το Twitter έχει φανατιστεί με τη Γη της ελιάς και τα tweets κάθε φορά που προβάλλεται νέο επεισόδιο, παίρνουν φωτιά! Δες στη photo gallery πώς σχολιάστηκαν οι χθεσινές εξελίξεις: