GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter

Η πρώτη χλιαρή αποχώρηση του GNTM και η Κυβέλη που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γρήγορα πέρασαν οι auditions του φετινού GNTM 4, γρήγορα περάσαμε και από το bootcamp και έτσι γρήγορα και απλά φτάσαμε με τους 20 παίκτες έτοιμους να μπουν στη βίλα του GNTM 4.

Κι εκεί που τα παιδιά πίστευαν πως τα κατάφεραν και θα βρεθούν στη βίλα με την πισίνα, τα πράγματα άλλαξαν και βρέθηκαν σε ένα πρόχειρο σπίτι στο σετ των γυρισμάτων του GNTM με τους παίκτες να απειλούν ακόμα και να αποχωρήσουν.

Η πρώτη αποχώρηση:

Αφού τα ζευγάρια έκαναν την πρώτη τους δοκιμασία, σε ένα τρυφερό σκηνικό για δύο, μεταφέρθηκαν έξω από τη βίλα του GNTM κι εκεί του ανακοινώθηκε πως μόνο 19 από τα 20 παιδιά θα μπουν τελικά στο σπίτι.

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα Φραγκουλίδου.

Τα δύο ζευγάρια που είχαν την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Θοδωρής με την Ιωάννα και ο Γιάννης με την Στέλλα. Με την αλλαγή των κανόνων και οι παίκτες θα έχουν λόγο στη διαδικασία αποχώρησης και θα μπορούν να σώσουν ένα ζευγάρι ή έναν παίκτη.




Τελικά η Ιωάννα Φραγκουλίδου αποχώρησε από το GNTM έχοντας την χειρότερη φωτογραφία και αφού οι συμπαίκτες της επέλεξαν την Στέλλα και τον Γιάννη για να παραμείνουν και να μπουν εκείνοι στη βίλα του GNTM 4.



Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας:

Αρχικά, η παίκτρια δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για το ταξίδι στο GNTM που έληξε γρήγορα και άδοξα. Λίγο αργότερα όμως προχώρησε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τονίζοντας:

«Έφτασα μέχρι εδώ για κάποιο λόγο και χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Δε στεναχωριέμαι τόσο. Πιο πολύ στεναχωριέμαι που έχασα την Κυβέλη. Ελπίζω να τα πάει τέλεια και να συνεχίσει και για τις δύο».

Φαίνεται βέβαια πως η σκληροπυρηνική Κυβέλη θα λείψει μόνο στην Ιωάννα.

Η 18χρονη με το look το οποίο εμπνεύστηκε από τη Linda Evangelista έχει καταφέρει με τις γκριμάτσες και με τον έντονο χαρακτήρα της να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Twitter.

Το σπίτι του GNTM ήταν σκέτη έκπληξη και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ (photos)

Ο σύντροφος της Κυβέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τον επιθετικό χαρακτήρα της παίκτριας του GNTM



Ο Μάριος Κρητικός αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου η 18χρονη παίκτρια σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει όταν είδε πως θα πρέπει να κοιμηθεί στο σπαστό κρεβάτι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες προτού μπει κανονικά στο παιχνίδι.

Μάριος και Κυβέλη είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ο σύντροφος της παίκτριας του GNTM που ξεχώρισε εξήγησε πως υπάρχει και ένα μοντάζ πίσω από το ριάλιτι μοντέλων αλλά η αλήθεια είναι πως και οι θεατές βλέπουν και η παραγωγή μπορεί να καταγράφει ό,τι θέλει.

Δες τα καλύτερα tweets για την Κυβέλη παρακάτω