Τα καλύτερά μας χρόνια: Παπουτσάκη, Σωτηροπούλου, Θεωνά οι νέες σταρ των 70’s!

Κατερίνα Μπούσιου
Τα καλύτερά μας χρόνια: Παπουτσάκη, Σωτηροπούλου, Θεωνά οι νέες σταρ των 70’s!

Το πάρτι ξεκίνησε στην εποχή της ντίσκο και το κοινό λάτρεψε το πρώτο επεισόδιο!

Season 2, για την αγαπημένη κωμική σειρά, «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην Ετ1 (στις 22.00) και φέτος, εκτός από τις αλλαγές στο σενάριο με τις νέες περιπέτειες που έχουν οι Αντωνόπουλοι, έχουμε στιλιστική έκρηξη σε mood της δεκαετίας του ’70, με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τζένη Θεωνά και την Τόνια Σωτηροπούλου να γίνονται τρείς υπέροχοι…. άγγελοι του Τσάρλι, στο Παγκράτι και όχι στο L.A!

Πάντως το πρώτο επεισόδιο έγινε Νο 4 στα trend του twitter και οι χρήστες αποθέωσαν την σειρά!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται διάσημη σχεδιάστρια μόδας!


https://www.instagram.com/p/CUW72AUMPtV

Fashion icons μιας άλλης εποχής!

Φέτος οι αλλαγές ξεκίνησαν από νωρίς με την εντυπωσιακή φωτογράφηση που έκαναν οι συντελεστές της σειράς για τη νέα σεζόν. Πολύχρωμα ρούχα, παντελόνια καμπάνες, groovy prints, κρεπαρισμένα μαλλιά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, λαμέ μπότες, παπούτσια πλατφόρμες, σακάκια με μεγάλα πέτα για τους άντρες και πουκάμισα με pattern. Με την φαβορίτα του Μελέτη Ηλία να έχει γίνει ήδη σήμα κατατεθέν.


https://www.instagram.com/p/CUYNUH4rDhe

Οι αδελφές ενώνονται ξανά!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά, ως οι αδελφές Μαίρη και Νανά, απογείωσαν αυτό το στυλ των '70s και οι αλλαγές ήδη φάνηκαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Βέβαια τις περιμένουν και διάφορες άλλου τύπου αλλαγές στην προσωπική τους ζωή (κυρίως την Νανά που θα χωρίσει και θα αναγκαστεί να γυρίσει στην Αθήνα) αλλά αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ενωθούν ξανά και φυσικά να ξαναγίνουν συνέταιροι στη νέα μπουτίκ που ετοιμάζει η Μαίρη.

Μελέτης Ηλίας: Έφτιαξε cookie pops με τα παιδιά του – Δείτε φώτο

theona n

Στην παρέα τους απο πέρυσι είναι και η Τόνια Σωτηροπούλου. Και όπως βλέπεις στην φωτογραφία μπήκε και εκείνη στο νέο mood της εποχής μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Μιχάλη Οικονόμου. Όπως θα δεις στη σειρά (αλλά και στην photo gallery) μέχρι και η αγαπημένη γιαγιά Πελαγία (Υβόννη Μαλτέζου) πέταξε τα μαύρα και μαζί με την κολλητής της Ερμιόνη (Νατάσα Ασίκη) ετοιμάζονται για...νέες περιπέτειες!


https://www.instagram.com/p/CUWvwg6oBgc

Η Μαίρη αφήνει στον Στέλιο και εκείνος χάνει τα….λεφτά!

Συζυγική μουρμούρα στην οικογένεια των Αντωνόπουλων έχουμε την Πέμπτη το βράδι. Η Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) αποφασίζει να φύγει για την Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί την αδελφή της Νανά η οποία της έχει λείψει πολύ. Ο Στέλιος (Mελέτης Ηλίας) φυσικά διαφωνεί και της γκρινιάζει γιατί θα αφήσει το μαγαζί υπό την επίβλεψη της μαμάς της, αλλά εκείνος μπλέκει στην συνέχεια χειρότερα από ότι μπορεί να φανταστεί.



Μια έξοδος για να ξεσκάσει από τα οικογενειακά βάρη με τον κολλητό του τον Δημήτρη θα του βγει…ξινή γιατί ξεχνά μια τσάντα με χρήματα της δουλειάς και τον πιάνει πανικός. Θα έχουμε όμως σύντομα και νέες εξελίξεις στον παλιό έρωτα του Αντώνη και της Μάρθας. Πεπεισμένος ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα κάνει ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι της αλλά θα πέσει πάνω στον πατέρα της. Τον γνωστό και άλλοτε σκληρό του καθεστώτος κύριο Μανιά!

#η δημοκρατία θα νικήσει