Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται διάσημη σχεδιάστρια μόδας!

Κατερίνα Μπούσιου
Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται διάσημη σχεδιάστρια μόδας!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιστρέφει στην EΡT με ζήλιες, έρωτες, απιστίες, όνειρα που πραγματοποιούνται και πολύ γέλιο!

Ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη, δηλαδή οι Αντωνόπουλοι, επιστρέφουν τηλεοπτικά στα «Καλύτερά μας χρόνια» από τις 28 Σεπτεμβρίου με νέους μπελάδες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή τους.

'Ένας από αυτούς θα είναι και ο Γιώργος Κωνσταντίνου που θα υποδυθεί τον κύριο Κοέν, έναν ηλικιωμένο εβραϊκής καταγωγής που πάσχει από άνοια και βρίσκεται ξαφνικά στην γειτονιά των Αντωνόπουλων αλλά και η Λίλα Μπακλέση, η ξαδέλφη του Στέλιου (Μελέτη Ηλία) που έρχεται από τους Γαργαλιάνους στην Αθήνα.

Στο τμήμα για μοιχεία η Τούλα στο Κολωνάκι με μπουτίκ η Μαίρη

Ο καφετζής και η Τούλα δεν θα ζήσουν για πολύ τον παράνομο φλερτ τους αφού ο σύζυγός της, ο περιώνυμος Μάκης, τους πιάνει τσακωτούς και τους οδηγεί στο τμήμα.

Η εποχή που θα ζήσουμε στον δεύτερο κύκλο αφορά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, που το αδίκημα της μοιχείας ίσχυε και ήταν μέγιστο θέμα τιμής. Μπροστά στους αστυνομικούς διαδραματίζονται σπαρταριστές σκηνές και απίθανοι διάλογοι.

Ένα ακόμα σίριαλ της ΕΡΤ που αγαπάμε πολύ: H τoύρτα της μαμάς σερβίρεται με νέα πρόσωπα και θυελλώδεις έρωτες! Όλα άνω κάτω θα γίνουν πάλι




https://www.instagram.com/p/CTwbTAGgvPT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ζηλιάρης Στέλιος και η μπουτίκ στο Κολωνάκι

Ο Στέλιος φιλοξενεί την ξαδέλφη του από τους Γαργαλιάνους και η Αγγελική (Λίλα Μπακλέση) ως γνήσια επαρχιωτοπούλα που για πρώτη φορά βρίσκεται στην Αθήνα τους ανακατεύει...οικογενειακώς.

Η Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) θέλει πια να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και βρίσκει την ευκαιρία με την βοήθεια της Ναντίν Μαρκάτου (Ρένα Κυπριώτη) να μπει στους κοσμικούς κύκλους και να ανοίξει μπουτίκ στο Κολωνάκι.

Αυτό σίγουρα ο Στέλιος δεν μπορεί εύκολα να το διαχειριστεί και η ζήλια του χτυπάει κόκκινο! 'Έχει και τα προβλήματα με τον κουμπάρο ψευτο-εργολάβο (Ρένος Χαραλαμπίδης) που δεν τον αφήνουν σε ησυχία.



'Ενας...Μεγαρίτης στο Παγκράτι

Στα πρόσωπα που γνωρίσαμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου και θα παραμείνει και στον δεύτερο κύκλο, είναι και ο Στάθης Κόικας που πέρυσι υποδύθηκε στις Άγριες Μέλισσες τον Αχιλλέα Μεγαρίτη (αδελφό του Ακύλα) που σκότωσε τον Μιλτιάδη.

Στα Καλύτερά μας χρόνια θα υποδυθεί τον συνάδελφο της Ελπίδας (Εριφύλη Κιτζόγλου) με την οποία θα γίνουν πολύ γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι, ενώ σε κάποια επεισόδια θα τον ξαναδούμε και στις Άγριες Μέλισσες, σε flashback στιγμές με τον αδελφό του (Αιμίλιος Χειλάκης). Φυσικά στα νέα επεισόδια θα ξαναδούμε την Μαρία Βοσκοπούλου, στον ρόλο της Παγιέτ και ανηψιάς του Στέλιου.

Και να μην ξεχάσουμε τον υπέροχο μικρό 'Άγγελο (Μανώλης Γκίνης) που όλο κάνει σκανταλιές και όλο μπλέκεται στα πόδια των μεγάλων. Στον ρόλο του αφηγητή ξανά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

#cantwait