Pierce Brosnan: Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του Keely Shаye Smith

Ιωάννα Τζανή
Pierce Brosnan: Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του Keely Shаye Smith

Όσο περνούν τα χρόνια, ο έρωτας του Pierce Brosnan μεγαλώνει.

Ο Pierce Brosnan μας συγκίνησε όταν έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 58α γενέθλια της συζύγου του, Keely Shаye Smith.

Ο 68χρονος ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram ένα στιγμιότυπο της Keely με μαγιό, μια μέρα μετά τα γενέθλιά της, που ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου, και έδειξε πόσο ερωτευμένος παραμένει μαζί της ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου και περισσότερα από 27 κοινής ζωής.

«Η όμορφη γλυκιά μου αγάπη Keely στο χθεσινό 58ο ταξίδι της γύρω από τον ήλιο. Μετά από το κολύμπι, φτιάχνοντας νερό από καρύδα. Ήταν τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε ο Pierce στη λεζάντα.


https://www.instagram.com/p/CUS--BrvFy4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από κάθε καταγίδα... βγαίνει ο ήλιος

Ο Pierce και η Keely παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους, τον 20χρονο Paris και τον 24χρονο Dylan. Ο ηθοποιός έχει ακόμη δυο παδιά με την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Cassandra Harris, η οποία πέθανε το 1991 σε ηλικία 43 ετών, από καρκίνο. Οι δυο τους είχαν και άλλη μια κόρη, τη Charlotte, που πέθανε επίσης από καρκίνο στα 41 της χρόνια.



Και μετά από όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα που πέρασε ο Pierce Brosnan, βρήκε ξανά το χαμόγελο του όταν μπήκε η Keely Shаye Smith στη ζωή του. Και μαζί μοιράστηκαν - και συνεχίζουν - αμέτρητες όμορφες στιγμές!


https://www.instagram.com/p/CDf0KWdgzAn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Ιούλιο του 2021 στο περιοδικό Gentleman’s Journal , ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Αγαπώ πολύ την οικογένεια. Μου αρέσει να είμαι πατέρας. Δε μεγάλωσα με μια πατρική φιγούρα ή μια ενωμένη οικογένεια. Υπήρχαν βαθιά προβλήματα και έπρεπε να τα βγάλω πέρα ​​με τη δική μου διαίσθηση».

Ο γιος του Pierce Brosnan θα έπρεπε να γίνει ο νέος James Bond: Δες τον μαζί με τον μπαμπά του

Και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό και εκτιμώ και αγαπώ την οικογένεια. Η Keely είναι η πιο εκπληκτική μητέρα και γυναίκα που υπάρχει. Τη βλέπω να μεγαλώνει εδώ και περισσότερα από 27 χρόνια, βλέπω τη ζωή μας να ανθίζει και να εξελίσσεται. Και υπάρχουν ακόμη πολλά όνειρα που πρέπει να πραγματοποιηθούν».

Cover photo: @piercebrosnanofficial