Η Κατερίνα Ζαρίφη στην πιο ανατρεπτική της φωτογραφία της και υπάρχει λόγος (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Ζαρίφη στην πιο ανατρεπτική της φωτογραφία της και υπάρχει λόγος (photos)

Η Κατερίνα Ζαρίφη με το πιο ασυνήθιστο λουκ!

Η φετινή χρονιά, είναι χρονιά ανατροπών και αλλαγών για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία άλλαξε ραδιοφωνική στέγη και μετέφερε το πανηγύρι της από τον Ρυθμό στο My Radio.

Πέρα από την αλλαγή αυτή, η 44χρονη αφήνει για λίγο την παρουσίαση και επανέρχεται στην τηλεόραση με τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Η σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 2021 και η Κατερίνα μας έδωσε μια γεύση από τα μεταμεσονύκτια γυρίσματα.

Για χάρη της σειράς αυτής, η Κατερίνα Ζαρίφη άφησε τα αρβυλάκια και τα παντελόνια παραλλαγής που την έχουμε συνηθίσει να φορά και έβαλε κατακόκκινη τουαλέτα και ψηλοτάκουνα.

Οι συμπέθεροι και η Κατερίνα

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, για τη συμμετοχή της στη σειρά αυτή, η Ζαρίφη είχε τονίσει:


https://www.instagram.com/p/CUXtvhDMqPe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν το σκέφτηκα καν. Πραγματικά δεν το πίστευα. Θα σας πω δυο ονόματα Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μετά το όνειρό μου να δουλέψω μαζί τους στο θέατρο μού έγινε η πρόταση για το σήριαλ Συμπέθεροι από τα Τίρανα για έναν καταπληκτικό ρόλο.

Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη στο κομμάτι αυτό της υποκριτικής. Και αισθάνομαι και άγχος. Πολύ άγχος. Σαν να πηγαίνω να δώσω Πανελλήνιες. Πώς το πολεμάω; Λίγο τσιρίζω, λίγο περπατάω, λίγο τραγουδάω, λίγο κόβω βόλτες και δεν φεύγει ποτέ.

Την ηρωίδα μου στη σειρά θα τη χαρακτήριζα δυναμική, πολύ δυνατό τεμάχιο. Αγωνίστρια ή και όχι, νόμιμη ή και όχι. Βγάζει πολύ γέλιο. Το κείμενο είναι αυτό που λέμε πραγματικά μαγικό, από αυτά που σταματάς να τα διαβάζεις για να γελάσεις. Έχω πάρα πολύ άγχος», τόνισε η Ζαρίφη.



Το πλάνο ζωής της Κατερίνας

Μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, η Ζαρίφη μίλησε και για το πώς βλέπει τον εαυτό της και ποιο θα ήθελε να είναι το πλάνο ζωής της.



«Θα ήθελα να κοιμάμαι και να τρώω μακαρόνια με κιμά χωρίς να παχαίνω. Είναι άδικο το μαρούλι να έχει μία θερμίδα και τα μακαρόνια με κιμά 700 το πιάτο», είπε χαρακτηριστικά.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099