Αγνώριστη η παίκτρια του Bachelor: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι μία άλλη

Αγνώριστη η παίκτρια του Bachelor: Ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και είναι μία άλλη

Η Αθηνά Σίντου δεν αναγνωρίζεται σε αυτές τις φωτογραφίες της.

Το Bachelor παίζει στους τηλεοπτικούς σου δέκτες τις τελευταίες εβδομάδες. 21 γυναίκες διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά, όμως μόνο μία θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να πάρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι, κερδίζοντας παράλληλα την καρδιά του Bachelor.

Κάποιες έχουν ήδη ξεχωρίσει, κάποιες είναι ακόμη κάπως ήσυχες και δεν δίνουν δικαιώματα, και κάποιες έχουν αποχωρήσει. Τα σχόλια των fans δείχνουν σε κάθε επεισόδιο τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια σε κάποια παίκτρια, ενώ κάποια άλλα έχουν ήδη αναδείξει τη νικήτρια.

Η Αθηνά Σίντου είναι από τις παίκτριες που δεν προκαλεί, δεν τσακώνεται και δεν χρησιμοποιεί άλλες κοπέλες για να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

Αγνώριστη σε φωτογραφίες από το παρελθόν

Η Αθηνά Σίντου, πριν φτιάξει τη δική της επιχείρηση με vegan και βρώσιμα προϊόντα ήταν μοντέλο. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες φωτογραφίες της από το διάστημα εκείνο που δούλευε ως μοντέλο, στις οποίες οι πιθανότητες να την αναγνωρίσεις είναι ελάχιστες.

Η 33χρονη επιχειρηματίας έχει αλλάξει πολύ μέσα στα χρόνια και μόλις δεις το βίντεο με τις φωτογραφίες της, θα δεις πως πράγματι είναι αγνώριστη.



Οι πόζες με κόκκινα μαλλιά κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast, προβλήθηκε ένα βίντεο που δείχνει την Αθηνά στη διάρκεια φωτογράφισης κοσμημάτων και είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά όταν τη δεις.

Δείχνει να έχει περισσότερα κιλά -στο πρόσωπό της τουλάχιστον, αφού οι γωνίες της δεν φαίνονται, ενώ και το φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της καθιστούν πιο δύσκολη την αναγνώρισή της.


https://www.instagram.com/p/CUa3QBUArVY

Πώς την προτιμάς εσύ; Ξανθιά ή κοκκινονμάλλα.