Τα μαγιό της Kylie Jenner απογοήτευσαν- Μια TikToker την ξεμπρόστιασε

Ιωάννα Τζανή
Τα μαγιό της Kylie Jenner απογοήτευσαν- Μια TikToker την ξεμπρόστιασε

Όσοι αγόρασαν τα μαγιό της Kylie έχουν ένσταση.

Μετά το λανσάρισμα της σειράς καλλυντικών Kylie Cosmetics και Kylie Skin, η Kylie Jenner κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 τη νέα της σειρά Kylie Swim. Ωστόσο, οι κριτικές που έχει λάβει η συλλογή μέχρι στιγμής, κάθε άλλο παρά θετικές είναι.

Πολλές ήταν εκείνες που ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα ότι η Kylie φέρνει στην αγορά τα δικά της μαγιό και έσπευσαν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, τα οποία έδειχναν υπέροχα πάνω στο sexy σώμα της Kylie. Τα φαινόμενα, όμως, απατούν...


https://www.instagram.com/p/CTxp5Xihl9r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τιμές των μαγιό κυμαίνονται μεταξύ 40-45 δολαρίων στα κλασικά τριγωνικά μπικίνι μαζί με ασορτί σαρόνγκ, μέχρι 80 δολάρια στα ολόσωμα μαγιό.

Το... ξεμπρόστιασμα

Μια TikToker δελεάστηκε από τις φωτογραφίες που ανέβασε η 24χρονη στο Instagram, και «έτρεξε» να αγοράσει μαγιό από τη συλλογή Kylie Swim. Αυτό που ακολούθησε, όμως, μόλις τα παρέλαβε, ήταν η πλήρης απογοήτευση!

Κομμένες ραφές, κακής ποιότητας ύφασμα και κακό ράψιμο, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν εκ πρώτης κιόλας όψεως τα... δημοφιλή μαγιό της Kylie Jenner.

Η TikToker ανέφερε στο βίντεο που ανήρτησε ότι το μπροστινό μέρος του μαγιό ήταν τόσο κοφτό, όσο και το πίσω, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κάνεις αποτρίχωση με κερί, λέιζερ ... Αν έχεις τρίχες εκεί κάτω, θα φανούν».



Όπως είπε η ίδια, μόλις είδε το μαγιό πίστεψε ότι θα ήταν «πολύ χαριτωμένο» και ότι θα το λάτρευε, τελικά έχει σκοπό να το φορέσεις μόνο για να βγάλει selfies και σε καμία περίπτωση για να πάει για μπάνιο σε δημόσιο χώρο, αοφύ οι πιθανότητες να υπάρξουν... αποκαλύψεις είναι τεράστιες!

Τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν...

Τα μαγιό σχολιάστηκαν, επίσης, τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter. Τα κορίτσια που αγόρασαν μαγιό από τη νέα collection της Kylie Jenner, έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

kylie jenner magio

Αυτά είδαν οι επίδοξες πελάτισσες της Jenner, και δεν έχουν πλέον σκοπό να... πέσουν στην παγίδα. «Ακούσαμε ότι όλο το υλικό είναι για τα σκουπίδια», έγραψε μια κοπέλα, ενώ μια άλλη παρατήρησε ότι «όλες οι κριτικές για τα μαγιό της Kylie είναι απαίσιες... Πώς εξακολουθεί να κυκλοφορεί κακής ποιότητας προϊόντα, μετά την αποτυχία που είχε η σειρά καλλυντικών και skincare;».

Cover photo: @kyliejenner