Η Κατερίνα Διδασκάλου τρέχει στα χωράφια με τις παντόφλες και υπάρχει λόγος!

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Διδασκάλου τρέχει στα χωράφια με τις παντόφλες και υπάρχει λόγος!

Γιορτάζει τα γενέθλια την ίδια μέρα με τον μικρό Σέργιο τρέχοντας γύρω από το Διαφάνι!

Είναι μια ξεχωριστή μέρα η σημερινή για την Κατερίνα Διδασκάλου, την εμβληματική Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Και εκτός από τα γλυκά που μοίρασε στο γύρισμα σε συναδέλφους ηθοποιούς αλλά και στο συνεργείο, έκανε και τα γνωστά παιχνίδια της με τον μικρό πρωταγωνιστή Σπύρο Ντούγια στον οποίο έχει αδυναμία.


https://www.instagram.com/p/CUZbpzuoJWP

Κυνηγητό με τις παντόφλες στον αγρό!

Τρέχοντας γύρω από το Διαφάνι (δηλαδή γύρω από το στούντιο ΚΑΠΑ στα Σπάτα) με τον μικρό η Κατερίνα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως πάνω από όλα λατρεύει τα παιδιά. Άλλωστε και η ίδια είναι μαμά τριών παιδιών και γιαγιά τριών εγγονιών.

Με τον Σπύρο, που υποδύεται τον μικρό τηλεοπτικό εγγονό της Σέργιο, έχουν μια πολύ στενή σχέση από την πρώτη στιγμή. Πολύ συχνά του αγοράζει δώρα βιβλία αλλά και παιχνίδια με παιδαγωγικό χαρακτήρα και εκείνος φυσικά τη λατρεύει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυό τους το ρίχνουν backstage στο παιχνίδι!


https://www.instagram.com/p/CGmT8zQHHgt

Σήμερα που είχε την τιμητική της με τα γενέθλιά της, συμπωματικά είχαν το γύρισμα με τα γενέθλια του τηλεοπτικού Σέργιου όπου στην οικογενειακή γιορτή που οργανώνει η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Νικηφόρος εμφανίζεται ξαφνικά και η Μυρσίνη προς μεγάλη δυσαρέσκειά όλων.

Ο μόνος που λείπει είναι ο παππούς Δούκας τον οποίο ο μικρός μάλιστα κάποια στιγμή αναζητά. Οι σχέσεις μεταξύ των Σεβαστών και των παιδιών τους δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί μετά από την δίκη του Θέμελη.


https://www.instagram.com/p/CUVWPAxo8cB

Η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μια ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση στο χθεσινό επεισόδιο στην συνάντηση με τον Ακύλα και την γυναίκα του και σήμερα αναμένεται να έρθει πιο κοντά ως Μυρσίνη. Θέλει φυσικά να αποκτήσει ξανά την χαμένη της δύναμη και αίγλη!

#Μυρσίνη is back!