Ποιος σούπερ σταρ στριμώχνεται στα λεωφορεία;

Ποιος σούπερ σταρ στριμώχνεται στα λεωφορεία;

Ο Jude Law δεν θα ταραζόταν καθόλου από την απεργία των ταξί αν κατέφτανε αύριο στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος ηθοποιός έχει διεθνή φήμη, μερικές χιλιάδες λίρες και δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του αλλά και ταπεινό, κατά πώς φαίνεται, προφίλ. Γιατί; Μα γιατί ο πάτερ φαμίλιας κυκλοφορεί, χωρίς δεύτερη σκέψη, και με μέσα μαζικής μεταφοράς. Και αυτό είναι μέρος της απόφασής του να μεγαλώσει τα παιδιά του όσο πιο φυσιολογικά και κανονικά γίνεται. Και, φυσικά, θέλει και εκείνος να ζει μια ζωή φυσιολογική, όσο το δυνατόν μακρύτερα από τα φώτα της δημοσιότητας και την υστερία των παπαράτσι όσον αφορά στους διάσημους και στις προσωπικές ζωές τους. Αλλά ο Jude δεν θέλει να ασχολούνται μαζί του και με τα τρία του παιδιά. Και προσποιείται πως είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος. Πηδάει, λοιπόν, στα δίπατα κόκκινα λεωφορεία της γενέτειράς του αλλά και όποιου άλλου μέρους βρεθεί και πορεύεται εν ηρεμία.

Που τα ξέρουμε όλα αυτά; Μα τα είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «έχω δημιουργήσει ένα καταφύγιο που λειτουργεί για' μένα και την οικογένειά μου. Απολαμβάνω μια πολύ νορμάλ ζωή με τα παιδιά μου. Χρησιμοποιούμε πολύ συχνά τρένα και λεωφορεία που είναι, συχνά, και το πιο γρήγορο μέσο».

Άλλωστε ο Jude επιμένει να αρνείται τον χαρακτηρισμό του ως celebrity, όπως είπε στη βρετανική εφημερίδα Observer: «Μισώ τη λέξη celebrity που σημαίνει πως τοποθετούμαι αυτομάτως ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν κερδίσει σε reality show και μάγειρες και κοσμικούς. Δεν βλέπω τον εαυτό μου έτσι».