Η Miley Cyrus υποστηρίζει υπέρ του δέοντως τη gay κοινότητα

Η Miley Cyrus υποστηρίζει υπέρ του δέοντως τη gay κοινότητα

Το good-girl-gone-bad του Hollywood έκανε ένα ακόμα τατουάζ στο σώμα της, αυτή τη φορά για να στηρίξει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Όλοι για έναν και η Miley Cyrus για όλους τους ομοφυλόφιλους.

Η διάσημη τραγουδίστρια πήρε πολύ προσωπικά τον νέο νόμο που θεσπίστηκε στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αναγνωρίζει τα ίσα δικαιώματα της gay κοινότητας στην αγάπη και τη συμβίωση και τους επιτρέπει να παντρευτούν, και αποφάσισε να εκφράσει τη χαρά της με ένα σχετικό τατουάζ.

Η 18χρονη Miley πόσταρε στη σελίδα της στο twitter μια φωτογραφία όπου φαίνεται το νέο τατουάζ στο δάχτυλο του χεριού της, δύο παράλληλες γραμμές που συμβολίζουν την ισότητα, ενώ από κάτω έγραψε «All love is equal» («Όλοι είναι ίσοι στην αγάπη»).

Φαίνεται όμως πως κάποιοι σκληροπυρηνικοί Χριστιανοί followers της Cyrus δεν πήραν με τόσο καλό μάτι αυτή της τη κίνηση, καθώς ένας από αυτούς της απάντησε λίγο μετά «Που ακριβώς αναγράφεται στη Βίβλο πως ο Θεός είναι ok με την ομοφυλοφιλία;».

Η Miley, γνωστή για την, σε υπερβολικό βαθμό, πίστη της στον Θεό και την εκκλησία, είχε έτοιμη την απάντηση: «Που ακριβώς αναγράφεται μέσα στη Βίβλο πως μπορείς να κρίνεις του άλλους; Δεν το λέει πουθενά. Ο Θεός είναι ο μόνος κριτής, αγάπη μου. Ο Θεός είναι αγάπη».

Η ουμανίστρια Miley, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Μετά από λίγο, «τιτίβισε» μια ακόμα ατάκα της, ώστε να περάσει το μήνυμά της μια και καλή χωρίς παρεξηγήσεις «Ο καθένας δικαιούται να έχει την προσωπική του άποψη. Αν δεν υποστηρίζεις κάτι, θα πέφτεις σε όλα με τη πρώτη ευκαιρία».