Angelina Jolie: Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την 16χρονη κόρη της Zahara

Ιωάννα Τζανή
Angelina Jolie: Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την 16χρονη κόρη της Zahara

Μαμά και κόρη μαζί ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί.

Η Angelina Jolie μάς χάρισε μια από τις ομορφότερες στιγμές της χθεσινής (30/9/21) βραδιάς του Variety, όταν παρευρέθηκε μαζί με τη 16χρονη κόρη της Zahara Jolie-Pitt.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις εμβληματικές γυναίκες των ΗΠΑ και πραγματοποιήθηκε στο Wallis Annenberg Center for the Performing Arts στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Μητέρα και κόρη έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, κάτι που είχαμε καιρό να δούμε.


https://www.instagram.com/p/CUeEJKwL-hb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Jolie με τη Zahara πόζαραν στους φωτογράφους τόσο μόνες τους, όσο και μαζί με την ποιήτρια Amanda Gorman, στην οποία λίγο αργότερα η ηθοποιός απένειμε βραβείο για το φιλανθρωπικό της έργο.

jolie zahara1

Η Angelina Jolie τίμησε την Amanda Gorman

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η Jolie μίλησε για την ποιήτρια με τα ομορφότερα λόγια. Η ομιλία της ήταν πραγματικά συγκινητική.

«Αυτή η νεαρή, όλο χάρη γυναίκα, που ανέβηκε με θάρρος στο βάθρο την ημέρα της ορκωμοσίας (του Joe Biden). Όχι απλώς η νεότερη, αλλά η δυνατότερη φωνή που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αυτήν τη στιγμή. Η Amanda που βλέπουμε σήμερα μπορεί να μοιάζει σαν να ήρθε στην εποχή μας για να καλέσει τους καλούς μας αγγέλους. Αλλά υπάρχει και μια Amanda που δεν είδαμε», είπε αρχικά.


https://www.instagram.com/p/CUeLVSJtFAA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε λέγοντας:

«Μαζί με τα εξαιρετικά σου επιτεύγματα, τα οποία γιορτάζουμε σήμερα, Amanda, τιμούμε και τον επτάχρονο εαυτό σου, και κάθε άλλο κορίτσι που αισθάνεται περιθωριοποιημένο, μόνο, όταν απλώς χτίζει την προσωπικότητά του. Τόσα κορίτσια καθυστερούν να δουν την πρόοδο στη ζωή τους – λόγω της φτώχειας, του κόσμου που τις αποθαρρύνει, της σφιχτής γροθιάς ή του όπλου. Πόσες ακόμη σαν την Amanda ζουν στο Αφγανιστάν, κρύβοντας τα δικά τους ημερολόγια, περιμένοντας να δουν αν θα τους επιτρέψει κανείς να πάνε σχολείο; Λες και έχει κάποιος το δικαίωμα να αποφασίσει τι μπορεί να κάνει μία γυναίκα με το σώμα και το μυαλό της».



Οι έπαινοι της 46χρονης ηθοποιού δε σταμάτησαν εκεί. «Ένα κοριτσάκι με προβλήματα ομιλίας. Με δικά της λόγια, “ένα επτάχρονο με μεγάλα δόντια και ανάκατα μαλλιά”. Γράφοντας στο ημερολόγιό της, στο σχολικό και στο παγκάκι στο πάρκο, παλεύοντας με τη γλώσσα, ψάχνοντας ρίμες και νόημα, φτιάχνοντας το δικό της λεξικό. Όλες αυτές οι ώρες σκέψης και δημιουργικότητας, θεμελίωσαν αυτήν τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε σήμερα», είπε η Angelina Jolie.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Zolie με τις κόρες της στο insta

Τον περασμένο Αύγουστο, η Angelina Jolie μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, τις πρώτες φωοτγραφίες της Zahara και της Shiloh.


https://www.instagram.com/p/CTXYflcrjLZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Angelina Jolie ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της Shiloh και της Zahara στο Insta της

Η Χολιγουντιανή σταρ μάς έδειξε τη 16χρονη Zahara και τη 15χρονη Shiloh την ώρα που διάβαζαν βιβλία, εκλπλήσσοντας τους fans της με το πόσο έχουν μεγαλώσει οι μικρές κόρες της.

Δες στη photo gallery κοινές φωτογραφίες της Jolie με την κόρη της, Zahara, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά της.