Ξέσπασε ο Jamie Spears: «Το δικαστήριο έκανε λάθος που με απομάκρυνε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέσπασε ο Jamie Spears: «Το δικαστήριο έκανε λάθος που με απομάκρυνε»

Ο Jamie Spears μιλάει για πρώτη φορά, μετά την επικράτηση της κόρης του στο δικαστήριο.

Η Πέμπτη (30/9) ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για τη Britney Spears, η οποία δικαιώθηκε στο δικαστήριο με τον πατέρα της, με το αποτέλεσμα να βγαίνει υπέρ της και να απομακρύνει τον πατέρα της από συντηρητή της περιουσίας της έπειτα από 13 χρόνια.

Ο Jamie Spears δεν μίλησε αυτοπροσώπως, έκανε όμως μια δήλωση λίγο μετά το τέλος της δίκης μέσω του εκπροσώπου του, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην αγάπη για την κόρη του, και στο γεγονός πως ότι έκανε, το έκανε για να την προστατεύσει.

Τα πρώτα λόγια του Jamie Spears μετά το αποτέλεσμα της δίκης

Ο πατέρας της 39χρονης star εξέδωσε μια δήλωση μέσω της δικηγόρου Vivian Thoreen την Πέμπτη (30 Σεπτεμβρίου), μέσω του Variety.

«Ο κ. Spears αγαπά την κόρη του Britney, άνευ όρων. Επί δεκατρία χρόνια, προσπαθούσε να κάνει ό, τι είναι προς το συμφέρον της, είτε ως συντηρητής είτε ως πατέρας της. Αυτό ξεκίνησε με τη συμφωνία να υπηρετήσει ως συντηρητής της όταν μπήκε οικειοθελώς στη συντήρηση. Η συμφωνία περιλάμβανε τη βοήθειά του να αναβιώσει την καριέρα της και να αποκαταστήσει μια σχέση με τα παιδιά της. Για όποιον έχει προσπαθήσει να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας που αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας, μπορεί να εκτιμήσει η τεράστια ποσότητας της καθημερινής ανησυχίας και δουλειάς που απαιτείται.

Για τον κ. Spears αυτό σήμαινε επίσης να συγκρατείται και να μην απαντάει σε όλες τις ψεύτικες, κερδοσκοπικές και ατεκμηρίωτες επιθέσεις εναντίον του από ορισμένα μέλη του κοινού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή πιο πρόσφατα, του δικηγόρου της Britney», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



«Αυτά τα γεγονότα καθιστούν το αποτέλεσμα της χθεσινής ακρόασης ακόμη πιο απογοητευτικό, και ειλικρινά, μια απώλεια για τη Britney. Με σεβασμό, το δικαστήριο έκανε λάθος που ανέστειλε τον κ. Spears, έβαλε έναν ξένο στη θέση του για να διαχειριστεί την περιουσία της και επέκτεινε την ίδια τη συντήρηση που η Britney παρακάλεσε το δικαστήριο να τερματίσει νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Και πάλι, ήταν ο κ. Spears που πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει την αναφορά για τον τερματισμό της συντηρητικής θητείας, όταν ούτε ο πρώην σύμβουλος της Britney που είχε οριστεί από το δικαστήριο ούτε ο νέος της ιδιωτικός δικηγόρος θα το έκανε. Παρά την αναστολή, ο κ. Spears θα συνεχίσει να αναζητά το καλύτερο συμφέρον της κόρης του και να εργάζεται με καλή πίστη για μια θετική επίλυση όλων των θεμάτων», καταλήγει η δήλωση.

Britney Spears: Δικαίωση στο δικαστήριο μετά από 13 χρόνια - Απομακρύνεται οριστικά ο πατέρας της

H αντίδραση της Britney Spears

Η 39χρονη τραγουδίστρια δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο, αλλά «ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης», δήλωσε μια πηγή του στενού κύκλου της τραγουδίστριας στο Page Six. «Είναι σε κατάσταση σοκ και έχει χάσει τα λόγια της, αλλά κυριολεκτικά πηδάει από τη χαρά της. Δεν έχει νιώσει τέτοια χαρά εδώ και 13 χρόνια», πρόσθεσε.

Ο ενθουσιασμός της άλλωστε ήταν έκδηλος και στο Instagram account της, με τη Britney να ποζάρει και να πανηγυρίζει ολόγυμνη τη νίκη της.

Το post του αρραβωνιαστικού της

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ο αρραβωνιαστικός της Sam Asghari, ανέβασε στο Instagram account της, ένα post με μία λέαινα, με το caption να γράφει: «Η δύναμη της λέαινας».


https://www.instagram.com/p/CUbGGCLP3Tv

Τη θέση του πατέρα της ως συντηρητής, πήρε ο Jodi Montgomery, ο οποίος είναι επαγγελματίας συντηρητής.