Ανατροπή στο φετινό Super Bowl halftime - Ούτε Jlo, ούτε Lady Gaga - Αυτοί θα τραγουδήσουν

Ιωάννα Τζανή
Ανατροπή στο φετινό Super Bowl halftime - Ούτε Jlo, ούτε Lady Gaga - Αυτοί θα τραγουδήσουν

Μετά τη Shakira, τη J.Lo, τη Beyonce και τη Lady Gaga, δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε τα ονόματα που ανακοινώθηκαν.

Το Super Bowl επιστρέφει στις 13 Φεβρουαρίου 2022, με το Halftime Show να αναμένεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που μας περιμένουν, με πρώτη απ' όλες την ανακοίνωση των perfomers που θα τραγουδίσουν στο μεγάλο τηλεοπτικό και αθλητικό γεγονός.

Ο λόγος για τους: Kendrick Lamar, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg και Dr. Dre, οι οποίοι θα βρεθούν στη σκηνή του SoFi Stadium, στο Inglewood της Καλιφόρνια, για το 56ο Super Bowl.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλος γεγονός για το Λος Άντζελες, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί στην «Πόλη των Αγγέλων», ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια.

Τις προηγούμενες χρονιές, το Super Bowl μάς είχε συνηθίσει στο να δίνεται τεράστια σημασία και υπέρογκα ποσά στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν. Η J.Lo, η Beyonce, η Lady Gaga και η Shakira είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που έχουν «τιμήσει» το show και μας έχουν εντυπωσιάσει με το performance τους.



Η ανακοίνωση των φετινών performers φαίνεται πως προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με το Twitter έχουν «ξεσηκωθεί», υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να δοθεί ο ρόλος αυτός σε πιο φρέσκα και εμπορικά ονόματα και όχι σε αστέρες που έλαμψαν τη δεκαετία το '90.

Η απίστευτη εμφάνιση της Shakira με την Jennifer Lopez στο Super Bowl LIV και η έκπληξη επί σκηνής

Οι δηλώσεις μετά την ανακοίνωση

«Η ευκαιρία να εμφανιστώ στο Halftime Show του Super Bowl και μάλιστα αυτό να συμβεί στην πόλη μου, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στην πορεία της καριέρας μου», δήλωσε ο Dr. Dre.

«Είμαι ευγνώμων στον Jay-Z, στη Roc Nation και στο NFL, καθώς και στους Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige και Kendrick Lamar για τη συμμετοχή μου σε μια αξέχαστη πολιτιστική στιγμή».


https://www.instagram.com/p/CUfDnU6rRH8

Με τη σειρά του, ο Jay-Z είπε: «Στις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο Super Bowl που θα πραγματοποιηθεί στο νεόκτιστο SoFi Stadium, ο Dr. Dre, ένας οραματιστής της μουσικής από το Compton, ο Snoop Dogg, ένα είδωλο από το Long Beach και ο Kendrick Lamar, ένας νεαρός πρωτοπόρος της μουσικής που είναι και αυτός από το Compton, θα βρεθούν στο κέντρο του γηπέδου για μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη», είπε ο Jay-Z.

«Μαζί τους θα είναι ο ιδιοφυής στιχουργός, Eminem, και η διαχρονική βασίλισσα, Mary J. Blige. Αυτό είναι το Super Bowl Halftime Show 2022 και πρόκειται να γράψει ιστορία».


https://www.instagram.com/p/CUfGU6dtPeX

Η φιλανθρωπική πλευρά του Super Bowl

Οι χορηγοί του show ενώνονται για να στηρίξουν το Regional School, ένα σχολείο που πρόκειται να ανοίξει στο Λος Άντζελες το φθινόπωρο του 2022 και ιδρύθηκε από τον ράπερ και συνιδρυτή της Interscope Records, Jimmy Iovine.

«Αυτή η προσπάθεια θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και την έμπνευση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών και καινοτόμων», δήλωσε η προσωρινή επιθεωρητής του Los Angeles Unified School District, Megan K. Rei.

Δες στη photo gallery τα tweets που φανερώνουν την αντίδραση του κόσμου μετά την ανακοίνωση των τραγουδιστών του 56ου Super Bowl.

Cover photo: @tonymonacoradio