Σήλια Κριθαριώτη: Έχει επέτειο 20 χρόνων γάμου και το γιορτάζει φορώντας το μπικίνι της

Σήλια Κριθαριώτη: Έχει επέτειο 20 χρόνων γάμου και το γιορτάζει φορώντας το μπικίνι της

Το τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της

Είκοσι χρόνια γάμου γιόρτασε την Παρασκευή (1/10/21) η Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της και εφοπλιστή, Νίκο Τσάκο. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με ένα post στο προσωπικό της account στο Instagram, στην οποία πόζαρε με τον αγαπημένο της και φορώντας το μπικίνι της.

Η φωτογραφία τους αυτή είναι από το ταξίδι τους στο Portofino της Ιταλίας και η θέα είναι απλά μαγική. Η Σήλια συνόδευσε το post της στο Instagram με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Το post της Σήλιας Κριθαριώτη για τα 20 χρόνια γάμου

Με μια τρυφερή ανάρτηση γιόρτασε την επέτειο του γάμου της η Σήλια Κριθαριώτη με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο. Στο Instagram account της ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του, στην οποία εκείνη φοράει το πορτοκαλί μπικίνι της και απολαμβάνει τον ήλιο της Ιταλίας.

Το σκάφος τους πλέει στα νερά της ακτής του Portofino της Ιταλίας και η εικόνα είναι πολύ όμορφη.


https://www.instagram.com/p/CUc7cNLMLPf

«Σε ευχαριστώ για τα 20 χρόνια αφοσίωσης, τρυφερότητας και αγάπης», γράφει το caption του post, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει άπειρα σχόλια και πάνω από 8 χιλιάδες likes. Πρόκειται για μία πολύ σπάνια ανάρτηση της προσωπικής της ζωής, αφού η σχεδιάστρια δεν συνηθίζει να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές.

Τα σχόλια των επωνύμων στην ανάρτησή της

Το τρυφερό και σπάνιο post της Σήλιας Κριθαριώτη σχολίασαν αρκετοί celebrities της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού, που στον γάμο της το 2017 φορούσε νυφικό σχεδιασμένη από εκείνη. Το σχόλιο της Δούκισσας (και όχι μόνο) ληταν μία κόκκινη καρδιά, η οποία μπορεί να μεταφραστεί με περισσότερα λόγια από το να γράψεις μια ευχή.

Ειρήνη Τσάκου: Η κόρη της Σήλιας Κριθαριώτη ποζάρει ως μοντέλο με δημιουργία της μαμάς της

Η μάχη με τον κορονοϊό

Στις 20 Απριλίου 2020 η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό και πως ήταν από τις εμπειρίες που τη φόβισαν πολύ. «Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα κι εγώ από τον γνωστό ιό! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα», ανέφερε πριν από ενάμιση χρόνο στα stories της η Σήλια Κριθαριώτη. Στο πλευρό της ήταν και ο αγαπημένος της Νίκος Τσάκος, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της και τη βοήθησε να το ξεπεράσει και ψυχολογικά.



Δες τη φωτογραφία και τα σχόλια στη gallery που ακολουθεί.