The Voice: Η Ελευθερία τραγούδησε στη νοηματική και το Twitter την αποθέωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Voice: Η Ελευθερία τραγούδησε στη νοηματική και το Twitter  την αποθέωσε

16 σχόλια στο Twitter που ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία της Ελευθερίας.

Αν ένα ακόμη Σάββατο σε βρήκε στο σπίτι, το σίγουρο είναι πως είχες πολλά πράγματα γα να παρακολουθήσεις. Ένα από αυτά ήταν και το Voice of Greece, που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των Blind Auditions.

Το Twitter έδωσε για ακόμη ένα βράδυ το παρών και αποθέωσε την Ελευθερία Τσαγκίρη, η οποία τραγούδησε το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» κάνοντας παράλληλα κινήσεις στη νοηματική για τους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική.

Αποθεώθηκε η Ελευθερία στο Twitter

H 23χρονη Ελευθερία Τσαγκίρη βγήκε στη σκηνή του Voice of Greece και τραγούδησε το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» του Μανώλη Μητσιά που έχει τραγουδήσει τόσο η Σαβέρια Μανωλά, όσο και η Μελίνα Ασλανίδου, και όσο τραγουδούσε έλεγε τους στίχους και στη νοηματική.

Λίγο πριν το τέλος της εμφάνισής της, πάτησε το κουμπί η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, με την 23χρονη να επιλέγει την ομάδα της Έλενας, κάνοντας το επίσης στη νοηματική γλώσσα.



The Voice:Ο Φίλιππος Μαχαίρας εμφανίστηκε στη σκηνή και το Twitter τον ανέδειξε ήδη νικητή

Τα σχόλια στο Twitter για την Ελευθερία

Το Twitter ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με την Ελευθερία και το έδειξε στα σχόλια που έκανε για την εμφάνισή της. Συγκεντρώσαμε όχι μία, αλλά 16 από τις αντιδράσεις του Twitter, που αποθέωσαν την κίνηση της 23χρονης να κάνει κάτι τόσο όμορφο.

Η Ελευθερία είχε μια αρκετά όμορφη και γλυκιά φωνή, με την οποία κατάφερε να κάνει δύο από τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν την καρέκλα τους και να τη διεκδικήσουν.



Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις όλα τα tweets που ξεχωρίσαμε.