The Voice:Ο Φίλιππος Μαχαίρας εμφανίστηκε στη σκηνή και το Twitter τον ανέδειξε ήδη νικητή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
The Voice:Ο Φίλιππος Μαχαίρας εμφανίστηκε στη σκηνή και το Twitter τον ανέδειξε ήδη νικητή

Ο Φίλιππος ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο νέος κύκλος του The Voice Of Greece έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο (18/9/21) με νέες προσθήκες στην κριτική επιτροπή. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποχώρησε έπειτα από δύο χρόνια από την κριτική επιτροπή του μουσικού show και τη θέση της πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το βράδυ της Κυριακής παρακολούθησες το τέταρτο επεισόδιο του show, το οποίο ακόμη βρίσκεται στη φάση των blind auditions. Υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι τα lives και τον τελικό για την ανάδειξη του νικητή, όμως το Twitter φαίνεται να βρήκε ήδη τον νικητή για φέτος.

Voice πρεμιέρα: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπήκε στην επιτροπή και το Twitter τον λάτρεψε

Η εμφάνιση του Φίλιππου Μαχαίρα στη σκηνή τρέλανε το Twitter

Με ένα τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα αποφάσισε να βγει στη σκηνή ο Φίλιππος αποφασισμένος να κάνει και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν. Και τα κατάφερε, αφού κανένας από τους Αργυρό, Ρουβά, Παπαρίζου, Μουζουράκη, δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στη φωνή του.



Ο 31χρονος από τη Θεσσαλονίκη ερμήνευσε τον Παλιό Στρατιώτη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρνάει πρώτος την καρέκλα του. Δεύτερη γύρισε η Έλενα Παπαρίζου και ακολούθησαν οι Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς αντίστοιχα.

Ο Φίλιππος έχει μια πολύ όμορφη φωνή όπως ενδεχομένως άκουσες και εκτός από τους κριτές, συμφώνησε σε αυτό και το Twitter το οποίο βρήκε ήδη τον νικητή του φετινού Voice στο πρόσωπό του.

twitter voice filippos

Τα σχόλια στο Twitter για τον Φίλιππο

To Twitter έδωσε και το βράδυ της Κυριακής (26/9/21) τον παλμό στα blind auditions με τα σχόλια του να είναι πάντα εύστοχα και to the point. Όταν όμως εμφανίστηκε στη σκηνή ο Φίλιππος Μαχαίρας και τραγούδησε τον Παλιό Στρατιώτη του Γιώργου Νταλάρα, το Twitter υποκλίθηκε.



Πλήθος σχολίων έγιναν για τη φωνή του 31χρονου ερμηνευτή, ενώ σε κάποια σχόλια φάνηκε πως οι fans βρήκαν ήδη τον φετινό νικητή του Voice. Κανείς δεν ξέρει αν θα φτάσει μέχρι τον τελικό, όμως οφείλεις να παραδεχτείς πως είχε μια εξαιρετική φωνή.

Μάλιστα κάποια σχόλια ανέφεραν πως η φωνή του έμοιαζε πολύ με εκείνη του Νταλάρα σε ορισμένα σημεία, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν την ομοιότητα στην εμφάνιση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μπες στη gallery και δες όλα τα σχόλια που έγιναν για εκείνον στο Twitter.