#Καρτ Ποστάλ: Η νέα σειρά της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθέωσε τον Χαραλαμπόπουλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#Καρτ Ποστάλ: Η νέα σειρά της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθέωσε τον Χαραλαμπόπουλο

Η νέα σειρά της ΕΡΤ ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (2/10) η νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ». Με το J2Us και το Voice να παίζουν απέναντι, το Καρτ Ποστάλ απέκτησε από νωρίς το δικό του hashtag και βρισκόταν στη δεύτερη θέση των trends κάτω από εκείνο του #J2Us.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως αποκόμισε πολύ θετικές εντυπώσεις με τη νέα σειρά, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Αντικείμενο αποθέωσης και θαυμασμού ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

cartespostales ert 243233991 690548068569456 2104806340810140443 n

Τρελάθηκε το Twitter με το Καρτ Ποστάλ

Η νέα σειρά της ΕΡΤ είναι βασισμένη στα βιβλία της Βικτώρια Χίσλοπ (την οποία θα δεις να χορεύει στο #DWTS από το επόμενο Σάββατο) «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance».

Στο πρώτο επεισόδιο είδες τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση. Και όπως φάνηκε στα σχόλια του Twitter είχε λείψει ιδιαίτερα η τηλεοπτική του παρουσία.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που πριν μερικές ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Καβογιάννη, υποδύεται τον Άκη, ένα ντόπιο με θλιμμένο παρελθόν, αφού η κοπέλα του τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου τους. Η οικογένεια της νύφης ζει όλα αυτά τα χρόνια με το φόβο του, γιατί ξέρουν ότι εκείνος θέλει να πάρει εκδίκηση γιατί τον ατίμασαν.

Το υποκριτικό του ταλέντο ενθουσίασε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει στο Twitter.

Ο Σέργιος Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες στέλνει «Καρτ ποστάλ» μαζί με τον Αστέρη του Σασμού!

Η υπόθεση της σειράς

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υποδύεται τον Τζόζεφ (ή Σέργιος Σεβαστός αν προτιμάς) ένα αρχαιολόγο μεγαλωμένο στο Λονδίνο με κρητική καταγωγή. Σκόπευε να έρθει με την σύντροφό του στο νησί και να της κάνει πρόταση γάμου αλλά τελικά καταλήγει μόνος του στην Κρήτη να αναλαμβάνει μια ανασκαφή. Ότι βλέπει και ότι ακούει από ιστορίες ανθρώπων του νησιού της γράφει σε καρτ ποστάλ που στέλνει στην πρώην αγαπημένη του. Μόνο που αυτές καταλήγουν στην νέα ένοικο του σπιτιού της συντρόφου του, η οποία αναπτύσσει αισθήματα για τον άγνωστο σε εκείνη άντρα.



Το πρώτο επεισόδιο φάνηκε να έχει τρομερή απήχηση στον κόσμο και αυτό αποτυπώνεται και στα tweets που καταγράφηκαν όση ώρα προβαλλόταν το επεισόδιο.

Δες τα στη gallery παρακάτω.