Ο Σέργιος Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες στέλνει «Καρτ ποστάλ» μαζί με τον Αστέρη του Σασμού!

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σέργιος Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες στέλνει «Καρτ ποστάλ» μαζί με τον Αστέρη του Σασμού!

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου στη νέα σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ.

H νέα σειρά μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ» κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο στις 23.00 στην ΕΤ1 και βασίζεται στα βιβλία της αγαπημένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance». Η Χίσλοπ μετά την τηλεοπτική της επιτυχία με το βιβλίο «Το νησί» πριν 11 χρόνια στο Mega επιστρέφει ξανα στην τηλεόραση. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που γνωρίσαμε από την ταινία «Μικρά Αγγλία» αλλά και από τον ρόλο του Σέργιου Σεβαστού στις «'Αγριες Μέλισσες» είναι ο πρωταγωνιστής ενώ σε ένα επεισόδιο θα δούμε και τον Ορφέα Αυγουστίδη που υποδύεται φέτος τον Αστέρη στον Σασμό του Alpha αλλά και την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία.

Οι καρτ ποστάλ της Βικτόρια Χίσλοπ θα σε ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα



Η μεταμόρφωση του Σέργιου...

Εμφανισιακά πολύ αλλαγμένος, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υποδύεται τον Τζόζεφ, ένα αρχαιολόγο μεγαλωμένο στο Λονδίνο με κρητική καταγωγή. Σκόπευε να έρθει με την σύντροφό του στο νησί και να της κάνει πρόταση γάμου αλλά τελικά καταλήγει μόνος του στην Κρήτη να αναλαμβάνει μια ανασκαφή. 'Οτι βλέπει και ότι ακούει από ιστορίες ανθρώπων του νησιού της γράφει σε καρτ ποστάλ που στέλνει στην πρώην αγαπημένη του. Μόνο που αυτές καταλήγουν στην νέα ένοικο του σπιτιού της συντρόφου του, η οποία αναπτύσσει αισθήματα για τον άγνωστο σε εκείνη άντρα.


https://www.instagram.com/p/CUXGdbvIAOm

'Ενας κρητικός ζητά εκδίκηση

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση. Βέβαια από πέρυσι ακούμε μόνο την φωνή του αφού είναι αφηγητής στα «Καλύτερά μας χρόνια». Στην σειρά θα υποδυθεί τον 'Ακη, ένα ντόπιο με θλιμμένο παρελθόν αφού η κοπέλα του τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας την ημέρα του γάμου τους. Η οικογένεια της νύφης ζεί όλα αυτά τα χρόνια με το φόβο του, γιατί ξέρουν ότι εκέινος θέλει να πάρει εκδίκηση γιατί τον ατίμασαν. Στα επόμενα αυτοτελή επεισόδια θα έχουμε την συμμετοχή της Μαρίας Ναυπλιώτου, της Μυρτώς Αλικάκη, του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, του Θανάση Παπαγεωργίου, αλλά και του Ορφέα Αυγουστίδη που φέτος είναι ο τηλεοπτικός Αστέρης στον Σασμό.

Σασμός: Ο έρωτας Αστέρη και Αργυρώς βγαίνει στο φως!

Θα δούμε όμως και την Μαρία Βοσκοπούλου να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γεράσιμου Σκιαδαρέση σε μια εμφάνιση έκπληξη. Η Μαρία παίζει φέτος και σε μερικά επεισόδια στην σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια»

voskopoulou

Η σειρά έχει γυριστεί σε διάφορα μέρη της Κρήτης, αλλά κυρίως στο Λασίθι και στον 'Αγιο Νικόλαο, αγαπημένα μέρη της Χίσλοπ που αισθάνεται την Κρήτη ως δεύτερη πατρίδα της, αλλά και στο Λονδίνο.