Ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε στις κόρες του και το video στο Instagram είναι το highlight της ημέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε στις κόρες του και το video στο Instagram είναι το highlight της ημέρας

Έχεις δει κάτι πιο χαριτωμένο σήμερα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης έλειπε πέντε ημέρες από την Ελλάδα και το σπίτι του, και σήμερα (3/10) ήταν η μέρα της επιστροφής του. Ο παρουσιαστής είχε αφήσει πίσω του τα τρία κορίτσια του και ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο όπου συνάντησε και την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα.

Επιστρέφοντας έκανε μια στάση στη Θεσσαλονίκη και στην αδερφή του Κασσιανή, με τον ίδιο να επιστρέφει στο σπίτι του πριν από λίγη ώρα.

boba tanimanidis kores

Η πρώτη κίνηση που έκανε ο Σάκης μπαίνοντας σπίτι του

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε από το σύντομο ταξίδι του, και πριν από μερικά λεπτά έφτασε στο σπίτι του. Φυσικά η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν μία, και ήταν η αναμενόμενη.

Ο παρουσιαστής αγκάλιασε κατευθείαν τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα και η Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram account της.

«Γύρισε ο μπαμπάς μας μετά από 5 μέρες μακριά από τα κορίτσια του ♥», έγραψε η Χριστίνα στο caption, με το post της να συγκεντρώνει σε λιγότερο από μία ώρα πάνω από 80 χιλιάδες προβολές.


https://www.instagram.com/p/CUkDZb-IGGl

Στο Λονδίνο ο Σάκης, το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο Λονδίνο, με τον ίδιο να ανεβάζει στο account του μια φωτογραφία με την Ελίνα, και τη φίλη των κοριτσιών Γιολάντα.

sakiswp 243691812 1970371609810952 9173805513163833517 n

Φυσικά το σχόλιο της Χριστίνας ήταν λογικό να έρθει, με την παρουσιάστρια και influencer να σχολιάζει πόσο πολύ της λείπουν όλοι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Λονδίνο: Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα για το ταξίδι (photos)

Το βίντεο της επιστροφής του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ήδη ενημερώσει τους fans του πως επιστρέφει στην Αθήνα και στο σπίτι του, κάνοντας story από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με caption «επιστρέφω στα κορίτσια μου».



Το highlight της ημέρας πάντως είναι αδιαμφισβήτητα η φωτογραφία με τις κόρες του.