6 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
6 παιδιά διασήμων που ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους

Δεν είναι τυχαία η έκφραση, το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά.

Αρκετοί από τους αγαπημένους σου celebrities τραγουδιστές ή ηθοποιοί είναι παντρεμένοι με παιδιά. Και οκ, αυτό είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων θα σκεφτεί κανείς. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι celebrities που τα παιδιά τους μεγάλωσαν και αποφάσισαν πως θέλουν να ακολουθήσουν το ίδιο καλλιτεχνικό μονοπάτι.

Το μήλο άλλωστε θα πέσει κάτω από τη μηλιά, όπως λέει και η λαϊκή φράση και στην περίπτωση αυτών των 6 celebrities με τα παιδιά τους αυτό αποτυπώνεται 100%.

mariakorinthiou 202980998 885072412076299 3371145367569663759 n

Στο μονοπάτι που βάδισαν οι γονείς, πηγαίνουν και τα παιδιά του

Στην ελληνική showbiz υπάρχουν αρκετά παραδείγματα διάσημων γονέων που τα παιδιά τους ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο. Και αν σκεφτείς το νεαρό της ηλικίας τους και τον αντίκτυπο που έχουν δημιουργήσει, τότε σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για επιτυχημένο ξεκίνημα και λαμπρή πορεία.

Διαβάζοντας παρακάτω μπορείς να δεις 6 παιδιά διασήμων, που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο και επαγγελματικό προσανατολισμό με τους γονείς τους, και που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν κι’ άλλο στο μέλλον.

Ορφέας Αυγουστίδης-Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα, και το ίδιο ισχύει με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. Η πρώτη φορά που θυμάσαι ίσως τον Ορφέα Αυγουστίδη είναι εκείνη στις Σειρήνες στο Αιγαίο, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Βίκυ Καγιά, που έκανε τον Κρητικό φαντάρο.

Δεν γίνεται να μην θυμάσαι την επική του ατάκα από το παραμεθόριο που βρισκόταν: «Δεν το κουνάω απ’ επαέ αν δεν μου πέμψουνε το απολυτήριο από το τάγμα».



Φέτος τον απολαμβάνεις ως Αστέρη στον Σασμό πιο όμορφο και πιο ερωτευμένο από ποτέ με την Αργυρώ (aka Χριστίνα Χειλά Φαμέλη).

Ισμήνη Αϊβάζη-Μαρία Κορνθίου/Γιάννης Αϊβάζης

Η Ισμήνη Αϊβάζη είναι μόλις 13 ετών, όμως φέτος έκανε το ντεμπούτο της την υποκριτική. Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έπαιξε για λίγα επεισόδια στο Καφέ της Χαράς, την κόρη του Μπίλυ και της Γωγούς που ήρθε από τη Στοκχόλμη.



Η Ισμήνη έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο της, και αν και είναι αρκετά μικρή ακόμη, θα μπορούσε να πει κανείς πως ανοίγεται ένας μεγάλος δρόμος μπροστά της.

Γιώργος Κακοσαίος-Γιάννης Πλούταρχος

Στην περίπτωση αυτή η έκφραση «το μήλο κάτω από τη μηλιά» δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο. Ο Γιώργος, ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, δεν έχει κληρονομήσει μόνο τα όμορφα χαρακτηριστικά του πατέρα του, αλλά και την καλλιτεχνική φλέβα, αφού έχει μια εξαιρετική φωνή. Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο καλός που όταν τον ακούς να τραγουδάει δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποιον από τους δύο ακούς.



Φέτος μάλιστα στα Mad Video Music Awards πήρε και το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Μιχαλάκης

Τη Δανάη Μιχαλάκη τη γνώρισες το 2019 όταν έκανε πρεμιέρα στον Αnt1 η πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Δεν την είχες ξαναδεί μέχρι τότε, όμως το ταλέντο της δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο μπαμπάς της, Γιώργος Μιχαλάκης, είναι επίσης ηθοποιός, κι εκείνη ακολούθησε τα βήματά του με μεγάλη επιτυχία όπως αποτυπώνεται μέχρι στιγμής.

Good Job Nicky-Γιάννης Πάριος

Αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν ποιος είναι ο Good Job Nicky. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει εντυπωσιάσει με τη μουσική και τη φωνή του είναι γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

goodjobnicky 179931817 489327562382324 6092301247765322123 n

Ο Νικόλας όπως τον φωνάζουν οι δικοί του είναι ένα ταλαντούχο αγόρι, το οποίο έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο την καριέρα του, και φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Αφροδίτη Λιάντου-Εβελίνα Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια τα τελευταία χρόνια έμενε στο Λονδίνο και ασχολούταν με τη μουσική. Έχει άλλωστε πολύ ωραία φωνή, και αν την έχεις ακούσει να τραγουδάει θα το γνωρίζεις καλά αυτό.

Φέτος είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις και τις δυνατότητές της και στην υποκριτική. Τη βλέπεις κάθε βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega και τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, η Γη της Ελιάς, όπου και υποδύεται τη Μυρτάλη Βρεττάκου.