Το μεγάλο παράπονο της Μαρίας Ηλιάκη από τον Μουτσινά: Η κουμπαριά και η σχέση τους σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Το μεγάλο παράπονο της Μαρίας Ηλιάκη από τον Μουτσινά: Η κουμπαριά και η σχέση τους σήμερα

Μουτσινάς - Ηλιάκη: Τα σκαμπανεβάσματα της φιλίας τους που κρατάει 16 ολόκληρα χρόνια.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Η σχέση του Νίκου Μουτσινά με την Μαρία Ηλιάκη έχει περάσει από σαράντα κύματα και το διάστημα αυτό ζούμε απλά ένα ακόμα επεισόδιο της επαγγελματικής και προσωπικής αυτής σχέσης που μετράει περισσότερα από 16 χρόνια.

Ήταν 2005, όταν ο Γιάννης Λάτσιος δημιούργησε την παρέα του Κους Κους στον Alpha. Μετά από μια σεζόν στο πρωινό του σταθμού, η παρέα του Κους Κους μετακινήθηκε στο μεσημέρι και γνώρισε στιγμές δόξας.

Στα πρώτα τους βήματα τότε, ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου κατάφεραν να γίνουν παρέα και στη ζωή και στην τιβί.

Το Δέστε τους

Μουτσινάς και Ηλιάκη συνεργάστηκαν και πάλι σε ένα ξεχωριστό μεσημεριανό μαγκαζίνο, με την Κατερίνα Καινούργιου να μπαίνει στην παρέα τους το 2009.Το Ξαναδέστε τους

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, Μουτσινάς και Ηλιάκη έσμιξαν ξανά το 2016, με το Ξαναδέστε τους, το οποίο δεν είχε τη μεγάλη επιτυχία του αρχικού concept και κόπηκε πρόωρα πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν του 2017.Το παράπονο της Μαρίας Ηλιάκη

Μιλώντας στον αέρα του Τι λες Τώρα, η Ηλιάκη δεν έκρυψε την πικρία της για τη σχέση της με τον Νίκο σήμερα.

Ο Μουτσινάς είχε αναφέρει πως του έχει λείψει η Ηλιάκη και από τη ζωή του και από την τηλεόραση.

Η ίδια απάντησε τηλεοπτικά επίσης, αποκαλύπτοντας πως ο Μουτσινάς είχε κάποτε προτείνει να γίνει νονός του παιδιού της:

«Παλιά όταν μιλούσαμε, μου είχε προτείνει να είναι εκείνος νονός του παιδιού μου, δεν θα πάω εγώ, να έρθει αυτός, όχι στο στούντιο αλλά να έρθει στο σπίτι, να πάρει τα δώρα του τα ακριβά και να έρθει να δει το παιδί», τόνισε η Ηλιάκη η οποία αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί ούτε ένα μήνυμα από τον Μουτσινά για τη γέννηση της κόρης της.Tι ισχύει με την κουμπαριά και τον γάμο της Ηλιάκη αλλά και τη βάφτιση της κόρης της.

Η μικρή θα λάβει το όνομα Κατερίνα από την πεθερά της. Διάβασε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στην gallery.

DPG Network