Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει και η νέα δασκάλα φέρνει ταραχή στο χωριό!

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει και η νέα δασκάλα φέρνει ταραχή στο χωριό!

Στιλιστικά ανανεωμένη και αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση επιστρέφει στο Διαφάνι η «βασίλισσα» του καφενείου!

Δύο νέες αφίξεις στο χωριό στις Άγριες Μέλισσες και μια μετακόμιση έρχονται να αναστατώσουν τους αγαπημένους μας κατοίκους. Η Βιολέτα (με την κατάξανθη πια Θεοφανία Παπαθωμά) επιστρέφει μετά από τον θάνατο του Μιλτιάδη συναισθηματικά φορτισμένη, η οικογένεια Μεγαρίτη μετακομίζει μόνιμα στο σπίτι των Σεβαστών και μια νέα δασκάλα έρχεται να πάρει την θέση του Λάμπρου, που έχει ήδη συλληφθεί μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Η ηρεμία έχει χαθεί πια στον Θεσσαλικό κάμπο!

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι αποκαλύπτουν την συγκλονιστική συνέχεια











View this post on Instagram







A post shared by ANT1 (@ant1tv)



Η Ελένη απελπισμένη και η Δρόσω σε... άλλη διάσταση…

Η σύλληψη του άντρα της φυσικά θα την κλονίσει και ακόμη δεν ξέρει πως θα φέρει τον Λάμπρο πίσω και να τον απαλλάξει από τον εφιάλτη που ζει. Ούτε ο Ζάχος είναι ικανός να την βοηθήσει και το μόνο που έχει είναι η συμπαράσταση από τους υπόλοιπους του χωριού που είναι σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις. Η μια Σταμίρη σε απόγνωση, η άλλη, η Δρόσω μάλλον περνά καλύτερα. Θα δεχθεί μια πρόταση από τον Λευτέρη Mεγαρίτη για να παίξει στον κινηματογράφο, αλλά προς το παρόν δεν ξέρει αν θα πρέπει να τον εμπιστευτεί. Τα σχέδια πάνε για προσωρινή αναβολή.

drosso paralia

Η άφιξη της αυστηρής δασκάλας

Η οικογένεια του Ακύλα μένει πια μόνιμα στο Διαφάνι στο παλιό σπίτι των Σεβαστών και μόνο καλοδεχούμενοι δεν είναι από τους…γείτονες. Ανάμεσα σε όλα έρχεται και η νέα συντηρητική, άκαμπτη δασκάλα που έχει ως πρότυπό της τον Ακύλα, με ότι αυτό σημαίνει. Είναι η Αιμιλία Λειβαδά (τον ρόλο θα υποδυθεί η Μαρία Καλλιμάνη) που είναι αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη, αλλά μοιάζουν σαν την μέρα με τη νύχτα. Τα παιδάκια στο σχολείο καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση με τον αγαπημένο τους Λάμπρο.


https://www.instagram.com/p/CTpgmxrqAmL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βιολέτα φέρνει χαρά

Με βήματα διστακτικά και μάτια που δείχνουν τη θλίψη της επιστρέφει από την Κόρινθο η Βιολέτα, αλλά η άφιξή της φέρνει χαμόγελα σε όλους τους υπόλοιπους. Δεν δείχνει ακόμη ότι είναι αποφασισμένη να μην ξεχάσει το παρελθόν, γιατί συγκλονίζεται με τις εξελίξεις και την σύλληψη των τριών και θα προσπαθήσει να συμπαρασταθεί σε όλους και κυρίως στον Παναγιώτη.


https://www.instagram.com/p/CTpElkfqKbw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπου εκεί στη γειτονιά περπατά και η Μυρσίνη που ακόμη ζει με το όνειρο ότι θα πείσει την Πηνελόπη να μην καταθέσει κατά του πατέρα της και εκείνη στην συνέχεια ότι θα πείσει και τα αδέλφια της. Ακατόρθωτο το σχέδιο της.

Οι αντιδράσεις πάντως χθές το βράδυ στους χρήστες του Twitter επικεντρώθηκαν στο μαγιό της Δανάης Μιχαλάκη και την συνάντηση Πηνελόπης και Μελέτη