Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα- Η τρυφερή κίνηση του γιου της (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για τον Σάββα- Η τρυφερή κίνηση του γιου της (video)

Ο μικρός Σάββας έκανε κάτι πολύ γλυκό και θα τον λατρέψεις.

Η Δούκισσα Νομικού έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 25 Μαρτίου 2018. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της Σάββα που σήμερα είναι τριών ετών και στις αρχές Σεπτέμβρη ξεκίνησε σχολείο για πρώτη φορά.

Στις 13 Σεπτεμβρίου η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της καθώς κατευθύνονταν προς το σχολικό, αφήνοντας στο post της κι ένα τρυφερό μήνυμα. «Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση», ξεκινούσε το post της Δούκισσας.

doykissa savvas sxoleio

Η αποκάλυψη για τον γιο της και η τρυφερή κίνηση που έκανε

Ο Σάββας σύμφωνα με όλα αυτά που λέει η μαμά του είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, και η αλήθεια είναι πως αυτό αποτυπώνεται σε κάθε post της Δούκισσας.

Η παρουσιάστρια σήμερα έκανε κάποια stories στο account της στο Instagram όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γλυκύτατο Σάββα. Ο 3χρονος γιος της λοιπόν σήμερα επιστρέφοντας από το σχολείο έκανε κάτι πολύ γλυκό. Όπως ανέφερε η Δούκισσα στα stories της, ο γιος της που πια λατρεύει το σχολείο γύρισε σήμερα σπίτι με ένα μικρό μπολάκι.

Το μπολάκι αυτό τους το έδωσαν από το σχολείο, για να βάλουν νεράκι και να το αφήσουν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους για τα αδέσποτα ζωάκια, λόγω της παγκόσμια μέρας ζώων.

Σύμφωνα με τη Δούκισσα Νομικού, ο μικρός Σάββας ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με αυτό που τους ζητήθηκε να κάνουν και γι’ αυτό ζήτησε από τη μαμά του να το κάνει μόνος του, και αυτό είναι σίγουρα το πιο γλυκό πράγμα που άκουσες σήμερα.

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες μέρες τους γιου της στο σχολείο και το γλυκό παράπονο (video)

Το παράπονο της Δούκισσας από τον Σάββα

Συνήθως όλες οι μαμάδες εύχονται και ελπίζουν τα παιδάκια τους να περάσουν καλά στο σχολείο όταν πηγαίνουν για πρώτη φορά εκεί και να μην τις αποζητούν θέλοντας να φύγουν. Για τη Δούκισσα ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα, εκφράζοντας το παράπονό της.

«Πώς τα πάμε με το σχολείο αλήθεια; Εγώ ακόμη περιμένω να με πάρουν οι δασκάλες να μου πουν ότι το παιδί μου με ζητάει, να πάω να τον πάρω, και δεν με έχουν πάρει. Δεν με ζητάει, με ξέχασε»,



είχε πει η Δούκισσα σε ένα story της, το οποίο συνόδευσε με το hashtag #xazomom.