Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες μέρες τους γιου της στο σχολείο και το γλυκό παράπονο (video)

Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες μέρες τους γιου της στο σχολείο και το γλυκό παράπονο (video)

Ο Σάββας ξεκίνησε το σχολείο και η Δούκισσα Νομικού εξέφρασε το παράπονό της.

Η Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 δεν ήταν απλά η αρχή μια νέας εβδομάδας, αλλά και η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά των celebrities μεγάλα και πιο μικρά, ξεκίνησαν το σχολείο και οι γονείς τους τα συνόδευσαν, ανεβάζοντας παράλληλα τη στιγμή του «αποχωρισμού» στα social media.

H Δούκισσα Νομικού ήταν επίσης μία από τις μαμάδες που έστειλε τον γιο της στο σχολείο και έκανε μια τρυφερή ανάρτηση. Ωστόσο δύο ημέρες μετά, η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει ένα παράπονο από τον μικρό Σάββα.

Καλή σχολική χρονιά! Οι celeb μαθητές φόρεσαν τις σάκες τους (photos)

Η πρώτη μέρα του Σάββα στο σχολείο και η ανάρτηση της Δούκισσας

Τη Δευτέρα 13/9 η Δούκισσα συνόδευσε τον γιο της στο σχολείο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, στην οποία ο Σάββας με τη σάκα του τρέχει μπροστά και από πίσω ακολουθεί η μαμά Δούκισσα.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα», έγραφε η Δούκισσα στο caption της φωτογραφίας της.


https://www.instagram.com/p/CTwIQhBDvK5

Το παράπονο της Δούκισσας από τον μικρό Σάββα

Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν φανταστικά για τον μικρό Σάββα στο σχολείο, και η αδερφή του Αναστασία τον συνοδεύει τα πρωινά κρατώντας τον από τον χέρι (δες παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία τους), η Δούκισσα Νομικού έχει ένα παράπονο από τον γιο της.

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της ξεκίνησε το σχολείο-Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Συνήθως όλες οι μαμάδες εύχονται και ελπίζουν τα παιδάκια τους να περάσουν καλά εκεί που θα πάνε και να μην τις αποζητούν θέλοντας να φύγουν. Για τη Δούκισσα ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα, εκφράζοντας το παράπονό της.

«Πώς τα πάμε με το σχολείο αλήθεια; Εγώ ακόμη περιμένω να με πάρουν οι δασκάλες να μου πουν ότι το παιδί μου με ζητάει, να πάω να τον πάρω, και δεν με έχουν πάρει. Δεν με ζητάει, με ξέχασε», ακούγεται να λέει η Δούκισσα στο story της, το οποίο συνόδευσε με το hashtag #xazomom.



Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας με τα παιδάκια της.