GNTM Αποχώρηση: Η Στέλλα αποχώρησε αλλά το Twitter τα έβαλε με τους wannabe rock stars

Πατούλια Κατερίνα
GNTM Αποχώρηση: Η Στέλλα αποχώρησε αλλά το Twitter τα έβαλε με τους wannabe rock stars

Εν μέσω πεσμένου Facebook και Instagram, έγινε η αποχώρηση του GNTM.

Η Μαρία και η Στέλλα, ήταν τα δύο κορίτσια του GNTM που δεν έπεισαν τους κριτές στη φωτογράφιση που έκαναν ως wannabe rockstars πάνω στην διάφανη εξέδρα.

Το δύσκολο concept στα 13 μέτρα:

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης για φέτος, τα top models είχαν ευκαιρία να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars, που ξεσηκώνουν τα πλήθη. Το πάθος και η αυτοπεποίθηση, που έπρεπε να βγάλουν στη λήψη,απόκτησαν άλλη διάσταση καθώς το σετ της φωτογράφησης τοποθετήθηκε σε μια διάφανη πασαρέλα και όλοι αιωρούνταν στα 13 μέτρα!



Όπως ήταν φυσικό, ήρθαν τα πρώτα νεύρα, η υψοφοβία χτύπησε κάποιους παίκτες και άλλοι την έβγαλαν με ουρλιαχτά - όπως η Άννα- για να καταφέρουν να μπουν στον ρόλο του rockstar.

Από το GNTM 4 στις Άγριες Μέλισσες: Η παίκτρια με τη wild card έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά

Τραγούδια και Maneskin στο GNTM

Η οδηγία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για να βοηθήσει τα επίδοξα μοντέλα, ήταν να προσποιηθούν πως τραγουδούν ένα rock τραγούδι με τους παίκτες να μην μπορούν να μπουν ακριβώς στον ρόλο του ροκ σταρ.

Κάποιοι παλεψαν να θυμίσουν τους νικητές της φετινής Eurovision, Μaneskin και κάποιοι ερμήνευσαν το Φεγγαράκι μου Λαμπρό!



Σκουλός- Καράβας σε ρεσιτάλ ερμηνείας:

Ο Δημήτρης Σκουλός και ο Γιώργος Καράβας, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο backstage της φωτογράφισης, ειδικά όταν οι δυο τους άρχισαν να τραγουδούν με κέφι.

Τελικά, αποχώρησε η Στέλλα:

Η Στέλλα ήταν τελικά το κορίτσι που αποχώρησε και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της. Η Στέλλα είναι 19 ετών με καταγωγή από τα Γιαννιτσά. Η δασκάλα οδήγησης του GNTM είπε για την αποχώρησή της:

«Ήταν ένα σοκ η αποχώρηση, το ότι άκουσα το όνομά μου, δεν μπόρεσα να δείξω στους κριτές, ούτε στον εαυτό μου το ποια είναι η Στέλλα, νιώθω μια απογοήτευση».



Δες την παίκτρια που αποχώρησε και τα πιο χιουμοριστικά tweets παρακάτω.