Άγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν και το Twitter σπάραξε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν και το Twitter σπάραξε

Ακόμη μια απίστευτη ερμηνεία από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε εχθές (4/9) και μαζί με αυτή νέο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Η αγαπημένη σου σειρά εποχής έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου και τα τέσσερα πρώτα επεισόδια ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι σεναριογράφοι μας έβαλαν στο κλίμα των γεγονότων της επταετίας των καθεστωτικών και οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν μοναδικές. Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας που πέρασε, οι παρακρατικοί βρήκαν την κρυψώνα των ανταρτών με τον Λάμπρο να γίνεται μάρτυρας μιας στυγερής και αν μη τι άλλο ανατριχιαστικής δολοφονίας. Στην πορεία συνελήφθη κι εκείνος, και κάπως έτσι φτάσαμε στο χθες.

Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν

Η ασφάλεια συνέλαβε τον Λάμπρο, με τον Μπάμπη και τον Προκόπη και τα βασανιστήρια δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Ο Ντούνιας άρχισε να χτυπά και να κάνει φάλαγγα στον Λάμπρο, με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, να δίνει για ακόμη μια μέρα ρεσιτάλ ερμηνείας.

Η φωνή του, η όψη του και όσα έλεγε όσο τον βασάνιζαν δεν γινόταν να μην σε ανατριχιάσουν. Η σκηνή ήταν τόσο δυνατή που αποτυπώθηκε και στα σχόλια του Twitter, το οποίο σπάραξε με τις σκληρές εικόνες που έβλεπε.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι αποκαλύπτουν την συγκλονιστική συνέχεια

Ζάχος και Λάμπρος αποθεώθηκαν από το Twitter

Όμως ο Λάμπρος δεν είναι ο μόνος που τρέλανε το Twitter. Ο Ζάχος Λυκογιάννης (aka Νίκος Κουρής) μπήκε να του μιλήσει, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά για το δίδυμο Λάμπρος-Ζάχος.

Οι fans δείχνουν να έχουν συμπαθήσει εν τέλει τον Ζάχο, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ θυμήθηκαν κάτι που είχε πει και ο Βόσκαρης στην Ελένη όταν μπήκε στη φυλακή. «Μόνο εμένα έχεις», είπε ο ταγματάρχης στον δάσκαλο, με τον Twitter να τους αποθεώνει και να δακρύζει με τον Λάμπρο.



Ο Κυριάκος λύγισε με την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μπορεί στον δεύτερο κύκλο Μπάμπης και Κυριάκος να μην είχαν τις καλύτερες σχέσεις, όμως δεν έπαυε να είναι γιος του. Και στο χθεσινό επεισόδιο έδειξε πόσο πολύ τον λατρεύει. Μόλις έμαθε πως ο Μπάμπης εξαφανίστηκε ο Κυριάκος λύγισε και δακρυσμένος αναζήτησε τον γιο του στον ώμο της Ουρανίας.

Δες στη gallery παρακάτω τα tweets που ξεχώρισαν.