Νένα Μεντή: H άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση με τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νένα Μεντή: H άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση με τον σύντροφό της

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νένα Μεντή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το «The 2Night Show» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (27/9) με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τιμόνι της παρουσίασης για ακόμη μια χρονιά. Καλεσμένη στην εκπομπή της Δευτέρας (4/10) βρέθηκε η Νένα Μεντή, η οποία μίλησε για όλα και προέβη σε αποκαλύψεις τις οποίες κανείς δεν γνώριζε...μέχρι το βράδυ της Δευτέρας τουλάχιστον.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του πρώτου της συζύγου, για τον σύντροφό της και την κόρη της, αλλά και για την πρόταση που της έγινε να παίξει στην «Ευτυχία».

Ο θάνατος του συζύγου της που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει

Στη διάρκεια της συζήτησής της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νένα Μεντή αναφέρθηκε και σε απώλειες που βίωσε στη ζωή της και τη στιγμάτισαν. Μία από αυτές ήταν ο ξαφνικός θάνατος του πρώτου της συζύγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 34 του.

«Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια, αναπολώ τη στιγμή και ακόμη δεν το χωράει το μυαλό μου, καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Εκείνη την περίοδο παίζαμε τον «Θίασο» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Μετά από έναν χρόνο από τη δημιουργία της ταινίας πέθανε.



Για 2-3 χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Και όταν πήγα και το είδα και είδα τον σύζυγό μου, έπεσα από την καρέκλα. Δεν το άντεχα, γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε συμβεί», είπε μεταξύ άλλων η ηθοιποιός.

Πώς είναι σήμερα οι Τρεις Χάριτες, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς

Η άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση με τον σύντροφό της

Μετά τον θάνατο του συζύγου της η Νένα Μεντή έφτιαξε και πάλι τη ζωή της, και ξανά με ηθοποιό. Με το σύντροφό της είναι μαζί 44 χρόνια όπως αποκάλυψε, όμως τα τελευταία 15 μένουν χωριστά.



«Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο στο πλευρό μου. Και με τους δυο μου άντρες ήμουν τυχερή. Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος, αρκετά νεότερος από εμένα και πολύ έξυπνος. Με τον σύντροφο μου εδώ και 15 χρόνια δεν μένουμε πια μαζί. Δεν έχουμε χωρίσει, είμαστε μαζί πολύ αγαπημένοι, απλά μένουμε σε χωριστά σπίτια. Μείναμε όμως 25 χρόνια μαζί, όταν κάναμε το παιδί μας και μέχρι να μεγαλώσει», ανέφερε η ηθοποιός.

Η πρόταση για την ταινία Ευτυχία που αρνήθηκε

Η Νένα Μεντή είχε παίξει στο θέατρο την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια. Μόλις λοιπόν έγινε γνωστό πως θα γίνει ταινία, όλοι περίμεναν τη Νένα Μεντή να κάνει τον ρόλο. Και δεν φταίει το γεγονός πως δεν της έκαναν πρόταση το ότι δεν την είδες να πρωταγωνιστεί.



Η 75χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως της έγινε αρκετές φορές η πρόταση, αλλά δεν της άρεσε το σενάριο, και ούτε ήθελε να την κάνει με κάποιον άλλον σκηνοθέτη πέρα από τον Πέτρο Ζούλια.