Britney Spears: Το δημόσιο ευχαριστώ στο κίνημα #FreeBritney μετά την απελευθέρωσή της

Ιωάννα Τζανή
Britney Spears: Το δημόσιο ευχαριστώ στο κίνημα #FreeBritney μετά την απελευθέρωσή της

Η Britney Spears ευχαρίστησε τους πιστούς fans που στέκονται δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα για την ελευθερία της.

Η Britney Spears έκανε πριν από μερικές ώρες ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει το κίνημα #FreeBritney για τις προσπάθειές του να την απελευθερώσει από την επί 13 χρόνια... «αιχμαλωσία» του πατέρα της.

«Κίνημα #FreeBritney… δεν έχω λόγια. Εξαιτίας σας και εξαιτίας της συνεχούς επιμονή σας να με απελευθερώσετε από την κηδεμονία του πατέρα μου, η ζωή μου οδηγείται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση», έγραψε η popstar στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε, προσθέτοντας: «Έκλαιγα χθες το βράδυ επί δύο ώρες, γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω. Νιώθω τις καρδιές σας και εσείς τη δική μου. Το ξέρω ότι είναι αληθινό».


https://www.instagram.com/reel/CUn_e2rDf5y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λόγια... αγάπης της 39χρονης τραγουδίστριας προς τους θαυμαστές της, έρχονται λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση κατά την οποία ο πατέρας της σταματά να διαχειρίζεται τόσο την περιουσία της, όσο και την ίδια.

Η δράση του κινήματος #FreeBritney

Το κίνημα #FreeBritney ξεκίνησε τις ενεργές προσπάθειές του προκειμένου απελευθερώσει την Britney Spears από την κηδεμονία του πατέρα της, στις αρχές του 2019. Ήταν τότε που οι εικασίες της τραγουδίστριας ότι ο πατέρας της έλεγχε την ψυχική της υγείας παρά τη θέλησή της, είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Τα λόγια αυτά επιβεβαίωσε αργότερα η ίδια, σε μια εκρηκτική κατάθεση που έδωσε στο δικαστήριο, τον Ιούνιο του 2021.



Τα σχόλια του Jamie Spears κατά του #FreeBritney

Τον Αύγουστο του 2020, ο 69χρονος πατέρας της Britney, Jamie Spears, έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα The Post, χαρακτηρίζοντας τους υποστηρικτές της Britney «συνωμοσιολόγους».

«Εναπόκειται στο δικαστήριο της Καλιφόρνια να αποφασίζουν εκείνοι τι είναι καλύτερο για την κόρη μου», είπε τότε. «Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου».

Britney Spears: Δικαίωση στο δικαστήριο μετά από 13 χρόνια - Απομακρύνεται οριστικά ο πατέρας της

Η αντίδραση της Britney Spears μετά τη δικαστική απόφαση

Η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι η Britney Spears βρισκόταν σε διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, όταν η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles, Brenda Penny, αποφάσισε πριν από μερικές ημέρες ότι πρέπει να απομακρυνθεί από τη ζωή της ο Jamie Spears.

«Η Britney ήθελε να ξεφύγει και να χαλαρώσει μαζί με το νέο της αρραβωνιαστικό», ανέφερε η πηγή. «Δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο. Ωστόσο είχε πολλές λεπτομερείς συνομιλίες με τον δικηγόρο της πριν από την ακρόαση και του έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη, και τελικά αποδείχτηκε ότι καλά έκανε».


https://www.instagram.com/p/CTA0W5gvhuu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε άλλη δήλωση μετά τη δικαίωσή της, η Britney Spears είπε στους θαυμαστές ότι πλέον δίνει προτεραιότητα στο να μπορέσει να σταθεί μόνη της στα πόδια της. «Παρόλο που υπάρχουν αλλαγές και πράγματα που πρέπει να γιορτάσω στη ζωή μου, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να καταφέρω», έγραψε στο Instagram. «Ευτυχώς έχω πολλούς υποστηρικτές και παίρνω τον χρόνο μου για να καταλάβω ότι είναι εντάξει να επιβραδύνεις και να αναπνέεις».

Μόλις της ανακοινώθηκε η δικαστική απόφαση, η Spears «ξέσπασε σε κλάματα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή του στενού κύκλου της τραγουδίστριας στο Page Six. «Είναι σε κατάσταση σοκ και έχει χάσει τα λόγια της, αλλά κυριολεκτικά πηδάει από τη χαρά της. Δεν έχει νιώσει τέτοια χαρά εδώ και 13 χρόνια. Για πολύ καιρό, είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι δε θα ερχόταν ποτέ η μέρα που θα απομακρυνόταν ο χειριστικός πατέρας της από τη ζωή της, αλλά τελικά συνέβη», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της 39χρονης τραγουδίστριας, Matthew Rosengart, δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ότι η δεύτερη προτεραιότητά του είναι να την απελευθερώσει εντελώς από την επιτήρηση του πατέρα της.



Η επόμενη ακρόαση ορίστηκε για τις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, ο Rosengart σχεδιάζει να παρακολουθεί και να ερευνά πλήρως τη συμπεριφορά του Jamie Spears.

Cover photo: @britneyspears