Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση

Ιωάννα Τζανή
Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ben Affleck παραδέχτηκε πόσο όμορφη είναι η ζωή του μετά την επανασύνδεση με τη JLo.


Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διανύουν τον... δεύτερο γύρο του έρωτά τους και δεν μπορούν να κρύψουν με τίποτα το πάθος τους! Οι Bennifer, που αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό, μαγνητίζουν τα κλικ των φωτογράφων σε κάθε κοινή τους εμφάνιση και δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και εμείς χαιρόμαστε να τους χαζεύουμε.



Ο 49χρονος ηθοποιός και η 52χρονη τραγουδίστρια είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι δεύτερες ευκαιρίες κάποιες φορές πετυχαίνουν. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ben Affleck μίλησε για τη σχέση του με τη Lopez, αποκαλύπτοντας πως «η ζωή είναι ωραία»... Και πώς να μην είναι, αφού η Λατίνα σταρ έκανε... δυνατό comeback στη ζωή του.



«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή μου. Η ζωή είναι ωραία», δήλωσε ο Ben Affleck στο Extra TV σχετικά με τον αναζωπυρωμένο έρωτά του με τη JLo. Η κάμερα του καναλιού τον εντόπισε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Tender Bar», την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.






Ο Ben Affleck... λιώνει για τη JLo και δεν το κρύβει




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλά για τη Jennifer Lopez. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό AdWeek που δημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εκλεκτή της καρδιάς του με τα καλύτερα λόγια, σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη δημόσια δήλωσή του για τη σχέση τους μετά την επανασύνδεση που έγινε τον Μάιο του 2021.


Κατενθουσιασμένος ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez: «Την κοιτάζω με δέος»


«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει η προβολή του εαυτού της προς τα έξω, γιατί έχω δει ξανά και ξανά, έγχρωμες γυναίκες να πλησιάζουν τη Jennifer και να της λένε τι σημαίνει γι’ αυτές το παράδειγμά της ως ισχυρή και επιτυχημένη γυναίκα», ανέφερε ο ηθοποιός.



ben affleck copy




Και φυσικά η εκθείαση της αγαπημένης του δε σταμάτησε εκεί, αφού αμέσως μετά πρόσθεσε: «Κοιτάζω με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ ως καλλιτέχνης, το πολύ που μπορώ να κάνω είναι ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια επίδραση που λίγοι άνθρωποι είχαν στην ιστορία».