Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για τον Σωτήρη Τσιόδρα και τη σύζυγό του Μίνα (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για τον Σωτήρη Τσιόδρα και τη σύζυγό του Μίνα (photos)

Στο θέατρο ο Σωτήρης Τσιόδρας με τη σύζυγό του Μίνα.

Τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα τον γνωρίσαμε στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού με την καθημερινή του ενημέρωση και έγινε ο άνθρωπος – σύμβολο που παρακολουθούσαν όλα τα σπίτι κάθε απόγευμα.

Μπορεί η καθημερινή αυτή ενημέρωση να έχει σταματήσει και μπορεί ο Σωτήρης Τσιόδρας να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει όμως στο πόστο του και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του.



Η επίσκεψη στο θέατρο

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον λοιμωξιολόγο σε έναν πιο αυστηρό ρόλο, όμως αυτή τη φορά ο Τσιόδρας εμφανίστηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην αρχαία ελληνική τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης», με πρωταγωνιστή τον Αρη Σερβετάλη.

Σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Τσιόδρας βρέθηκε στο θέατρο έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Μίνα με την οποία έχουν αποκτήσει επτά παιδιά.

Το ζευγάρι αγαπάει το θέατρο και μέσα στο καλοκαίρι ο φακός τους είχε συλλάβει ξανά στο θέατρο στην παράσταση Ιχνευταί του Σοφοκλή".

Το love story του ζευγαριού

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 21 Μαΐου του 1995 στον Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω και έχουν αποκτήσει επτά παιδιά. ΗΑσημίνα Τσιόδρα την οποία αποκαλούν Μίνα, κατάγεται από την Ασωπία Βοιωτίας και είναι κόρη του ιερέα Κωνσταντίνου Γκέλη, ο οποίος ήταν εφημέριος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αργοστόλι.