Spoiler Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ γίνονται γονείς και δυο δίκες συγκλονίζουν το Διαφάνι!

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ γίνονται γονείς και δυο δίκες συγκλονίζουν το Διαφάνι!

«Θα γίνω μπαμπάς» δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το πρώτο πέταγμα» της σεναριογράφου των «Άγριων Μελισσών» Μελίνας Τσαμπάνη, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύονται το αγαπημένο μας ζευγάρι, διάβασαν αποσπάσματα και έμειναν έκπληκτοι, όταν η σεναριογράφος ανακοίνωσε ότι θα έχουν ευτυχισμένο τέλος πριν κλείσει ο τρίτος κύκλος της σειράς στον ANT1. «Θα κάνουν πολλά παιδιά η Λενιώ και ο Λάμπρος» δήλωσε σε ερώτηση μιας θαυμάστριας, αφήνοντας έκπληκτους ακόμη και τους ίδιους τους ηθοποιούς, με τον Δημήτρη να λέει με περηφάνεια «Θα γίνω μπαμπάς!»


https://www.instagram.com/p/CUqRM0Fgi7Z

Πριν το ευτυχισμένο τέλος έρχονται μεγάλες δοκιμασίες

Το μυθιστόρημα που είχε κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι, έχει άμεση σχέση με την τηλεοπτική σειρά, καθώς βλέπουμε τις ζωές των ηρώων μας σε όλο το Διαφάνι, από τότε που ήταν παιδιά. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος διάβασαν το απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρονταν στο πρώτο τους φιλί και στο ξέσπασμα του έρωτά τους, πριν φύγει για σπουδές ο Λάμπρος. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν κλήθηκε και ο Λεωνίδας Κακούρης που ήταν καλεσμένος, να διαβάσει το μικρό κείμενο που αναφερόταν στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Μυρσίνη. Στην φράση «Θα έχεις μια πολύ ωραία ζωή μαζί μου» η Μαρία Κίτσου ξέσπασε σε γέλια όπως είναι φυσικό, θυμούμενη βέβαια τις μεγάλες ανατροπές που είχε το Σεβαστέικο και όσα έζησε η Μυρσίνη και ο Δούκας.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι αποκαλύπτουν την συγκλονιστική συνέχεια


https://www.instagram.com/p/CUMxwvKg9GX

Πριν φτάσουμε όμως στην πρώτη εγκυμοσύνη της Λενιώς (αυτό θα αργήσουμε να το δούμε στις οθόνες μας) θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου. Κάπως το έχουμε συνηθίσει πια, πως για να είναι ευτυχισμένοι πρέπει να δοκιμαστούν σκληρά.

Οι δυο μεγάλες δίκες

Η πρώτη θα είναι εκείνη για τον φόνο του Θέμελη. Με διάφορα τεχνάσματα και με την βοήθεια του Ακύλα, την οποία κατά βάθος δεν ήθελε, ο Δούκας Σεβαστός θα αθωωθεί και τα παιδιά του θα θυμώσουν ακόμη περισσότερο που και αυτή τη φορά οι προσπάθειες τους για τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του ο πατέρας τους, πέφτουν στο κενό.

pinelopi sevastoi

Η δεύτερη είναι το στρατοδικείο που θα περάσει ο Λάμπρος. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία που θα ζήσουν Λάμπρος και Λενιώ. Σε εκείνη θα ξυπνήσουν οι οδυνηρές μνήμες από την δική της δίκη και για αυτό το λόγο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει τον άντρα της, να παλέψει με τους ψευδομάρτυρες. Θα έχει καταλάβει βέβαια ότι πίσω από όλα κρύβεται ο αδελφός του φονιά του Μιλτιάδη, του αγαπημένου της πεθερού, που έφερε τόσες συμφορές στο χωριό εκτελώντας το σχέδιο της Μυρσίνης. Ο Ακύλας είναι ο νέος της αντίπαλος και δεν έχει καμία σχέση με το Δούκα Σεβαστό. Μόνο που και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια, έστω και με κάποιες απώλειες.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη γύρισε από το Παρίσι και το Twitter αποθέωσε το χαστούκι στον Μελέτη

Ο Κωνσταντής στο νοσοκομείο!

Στο σημερινό επεισόδιο το γράμμα που στέλνει ο Λάμπρος στην Ελένη από την Λέρο θα την συνταράξει. Αντίστοιχα γράμματα στέλνει και ο Μπάμπης στην οικογένειά του και ο Προκόπης στον Παναγιώτη. Αλλά η κατάρρευση του Κωνσταντή που θα τον στείλει στο νοσοκομείο, θα κάνει τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να τρελαθούν από την αγωνία τους. Η άσωτη ζωή των τελευταίων μηνών έφεραν τον αδελφό τους στο τέλμα και τώρα θα πρέπει να ενωθούν ξανά για να τον κάνουν να σταθεί στα πόδια του. Και φυσικά για να παραστεί και εκείνος στην δίκη του πατέρα τους.

Δείτε στη photo gallery στιγμιότυπα της βραδιάς

(Φωτογραφίες ndp photo agency)

DPG Network