Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το ξεκίνημα της σχέσης και η επέτειος γάμου

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Το ξεκίνημα της σχέσης και η επέτειος γάμου

Με αφορμή την επέτειο γάμο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου, θυμόμαστε το love story τους.

Τρία χρόνια γάμου έκλεισαν χτες, 6 Οκτωβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι, που πλέον κατέχει μία θέση στα celebrity couples για τα οποία ο κόσμος αγαπάει να μαθαίνει νέα, έχει αποκτήσει πλέον και δύο παιδάκια, τον Μάξιμο (3 ετών) και τη Sienna (4 μηνών).

Η 35χρονη ηθοποιός, φυσικά και δε γινόταν να μην κάνει κάποια σχετική ανάρτηση - αφιέρωση στον σύζυγό της. Όπως, άλλωστε, έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.



Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου

Για να γιορτάσει την ημέρα, η ηθοποιός έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, με φωτογραφίες από τον γάμο τους αλλά και ένα συνοδευτικό caption.

«Χρόνια μας πολλά μωρό μου @feeltheflownow #happyweddinganniversary #3years #061018

1/ Πως ξεκινήσαμε σε αυτό τον γάμο,

2/ πως συνεχίσαμε και

3/ πως καταλήξαμε?!

Από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μου»

https://www.instagram.com/p/CUsg2FgNOe7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου - Το συγκινητικό μήνυμα για τις νέες μανούλες

Η πρώτη γνωριμία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν. Η ηθοποιός είχε επισκεφτεί τη Μύκονο με μία παρέα φίλων και βρισκόταν στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία.



Κάποια στιγμή, την ώρα της χαλάρωσης, είδε από το σημείο όπου καθόταν έναν άνθρωπο με κράνος πάνω σε μία μηχανή. Δεν μπορούσε καν να δει το πρόσωπό του για να ξεχωρίσει χαρακτηριστικά, όμως, της βγήκε πηγαίο να πει στους φίλους της «Εγώ αυτόν τον θέλω».

Κατά την παραμονή τους στο νησί, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έτυχε να συναντιούνται σε διάφορα μαγαζιά χωρίς να έχουν ανταλλάξει τηλέφωνα. Την τρίτη μέρα των διακοπών, η Οικονομάκου πήρε το τηλέφωνό του.

«Αποδείχτηκε ότι το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε συναντηθεί και είχαμε περάσει πρόσωπο με πρόσωπο και υποτίθεται ότι κάτι υπήρχε, κάτι ένιωσε. Εγώ δεν το θυμάμαι. Τον ενοχλεί πολύ που δεν το θυμάμαι. Θεωρεί ότι το θυμάμαι, απλώς δεν το παραδέχομαι», είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CSRLF_iNW1V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε βίντεο τον σύζυγό της & ξεκαθάρισε κάτι με μία λέξη

Οι γάμοι τους

Η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος επέλεξαν να κάνουν τον πρώτο τους γάμο, πολιτικό, στο Γύθειο και σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου του 2018 στην αγαπημένη τους Μύκονο. Η Αθηνά φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό σε mermaid γραμμή από τη Σίλια Κριθαριώτη. Ωστόσο, λέγεται ότι υπήρχε άλλος ένας γάμος σε κάποιον από τους εξωτικούς προορισμούς στους οποίους είχαν ταξιδέψει, καθιστώντας αυτόν στην Μύκονο ως τον τρίτο κατά σειρά.

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που δεν έχεις δει από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

Τα παιδιά τους

Στις 14 Μαρτίου του 2018, η Οικονομάκου και ο Μιχόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς κρατώντας στην αγκαλιά τους τον Μάξιμο. Στις 9 Ιουνίου του 2021, η οικογένειά τους μεγάλωσε με την άφιξη της μικρής Sienna.



Αθηνά Οικονομάκου: Η μικρή Sienna με το κουβερτάκι της στην αγκαλιά της (photo)