Η Britney Spears πήρε την απόφαση να αλλάξει καριέρα - Το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει

Ιωάννα Τζανή
Η Britney Spears πήρε την απόφαση να αλλάξει καριέρα - Το νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει

Με τη μουσική της καριέρα να βρίσκεται σε αδιέξοδο, η Britney Spears εξέφρασε το ενδιαφέρον της και για τον κινηματογράφο.

Η πρόσφατη ανάρτηση της Britney Spears στο Instagram έκρυβε εκπλήξεις. Σε αυτή αναφέρει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το... Hollywood και συγκεκριμένα να σκηνοθετήσει μια ταινία.

Η 39χρονη pop star, της οποίας η καριέρα παραμένει εδώ και χρόνια σε αδράνεια εξαιτίας της διαμάχης για την κηδεμονία από τον πατέρα της, δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει σκηνοθέτης μιας ταινίας που να είναι «παρόμοια» με τις ταινίες πολεμικών τεχνών Kill Bill του Quentin Tarantino.

Η Britney Spears κατηγορεί την οικογένειά της ότι δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν

Η πλήρης λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο της Britney Spears στο Instagram, στο οποίο χορεύει με δύο διαφορετικά σετ ρούχων, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έψαχνα στον υπολογιστή μου και έβλεπα μερικά από τα τραγούδια μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει ως singles. Έπεσα πάνω σε ένα τραγούδι και μου φάνηκε ότι είναι πολύ ωραίο, παρόλο που ξέχασα τι λέω στο τέλος. Το ωραίο είναι ότι το πρόσθεσα την τελευταία στιγμή επειδή ήθελα ένα "Ray of Light "@madonna breakdown. Λοιπόν, θα μπορούσα να ορκιστώ ότι έλεγα "απλά τρώω το μέλι μου" αλλά θυμήθηκα ότι στην πραγματικότητα είναι "απλά συνεχίζω να τρέχω"».


https://www.instagram.com/tv/CUsk8j-r_nq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνεχίζει:

«Μια μικρή ιδέα... Το σίγουρο είναι ότι πειραματίζομαι με το τι μπορώ να κάνω. Ξέρετε, σε ένα στούντιο στο σπίτι χωρίς φώτα και ένα κινητό που το έχω τέσσερα χρόνια. Έφτιαξα αυτό το βίντεο σε δύο ώρες. Το επεξεργάστηκα όλο. Ξέρω ότι μερικά βίντεο μπορούν να γίνουν σε μια ή δύο μέρες.

Το Phone Booth φτιάχτηκε σε δέκα μέρες. Ξέρω την πρόκληση του να περιμένω κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος. Νιώθω σαν να ήμουν εγκλωβισμένο ζώο για τη μισή μου ζωή. Γι 'αυτό ακριβώς επιλέγω να κατευθύνω τον εαυτό μου... Κάνω το μακιγιάζ μου, παράγω τον εαυτό μου, ντύνομαι, φτιάχνω μουσική μόνη μου, ταΐζω τον εαυτό μου και τραβάω βίντεο και φωτογραφίες μόνη μου.

Και τώρα σκέφτομαι να σκηνοθετήσω μια ταινία παρόμοια με το KILL BILL... λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το ΚΙΤΡΙΝΟ ήταν πάντα το αγαπημένο μου χρώμα, νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει στο κόκκινο;

Ακατάστατη επεξεργασία; Λοιπόν, τι περιμένετε από μια γυναίκα που τα χέρια της είναι μικρότερα από αυτά ενός 12χρονου;».



Ο χρόνος θα δείξει αν η Britney Spears κάνει αυτή τη στροφή στην καριέρα της

Τώρα το αν η Britney Spears πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο ή παραμείνει μόνο στις σκέψεις της, θα το δούμε στη συνέχεια. Πάντως, η τραγουδίστρια μάς έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι επιρρεπής στις... τρέλες, οπότε όλα τα περιμένουμε από εκείνη!

Και ποιος ξέρει, ίσως της βγει σε καλό και έρθει στην επιφάνεια ένα νέο ταλέντο της που έμενε ανεκμετάλλευτο τόσα χρόνια.

Προς το παρόν, πάντως, η Britney συνεχίζει το μεγάλο της διάλειμμά από τη μουσική, απολαμβάνοντας τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που έχει παρέα με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari.

Γιορτάζει, επίσης, το γεγονός ότι ο πατέρας της Jamie Spears απομακρύνθηκε πρόσφατα από τον ρόλο του συντηρητή της περιουσίας της, κάτι για το οποίο η τραγουδίστρια πάλευε επί 13 ολόκληρα χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CUsoMLTvEcy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 39χρονη παραμένει ακόμη υπό συντηρητική θητεία, αλλά με τον John Zabel να έχει πλέον τον ρόλο αυτόν. Ωστόσο, ο δικηγόρος της έχει ήδη καταθέσει έγγραφα για να ζητήσει να σταματήσει εντελώς η επίβλεψη της τραγουδίστριας μέσα στο φθινόπωρο.