Ραφαέλα Ροδινού - GNTM: Το κορίτσι με τα ράστα είχε στεφτεί Σταρ Ελλάς το 2015 (photos)

83 SHARES

Η Ραφαέλα, ο τίτλος της Σταρ Ελλάς 

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα Ροδινού είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το άφθονο φαγητό.

GNTM Makeover: Η Ραφαέλα έκοψε τα ράστα και το κοινό στο Twitter την έκανε meme

Αυτή ήταν η περίληψη που έδωσε το GNTM για την παίκτρια του φετινού ριάλιτι μοντέλων, η οποία έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, από την πρώτη audition της ακόμα.

 

Η συμμετοχή στο Style me Up:

Αυτό που αμέσως έγινε γνωστό, είναι πως η Ραφαέλα είχε συμμετάσχει στο Style Me Up τον περασμένο Ιανουάριο, το οποίο παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open.

Ο τίτλος της αναπληρωματικής ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ το 2015:

Η Ραφαέλα κυνήγησε το όνειρο του μόντελινγκ από το 2015, όταν έλαβε μέρος στα εθνικά καλλιστεία, τα οποία όμως τη χρονιά εκείνη δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση και στον οποίο έλαβε τον τίτλο της αναπληρωματικής ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ
Μιλώντας στα Ρεθυμνιώτικα Νέα, η Ραφαέλα είχε τότε εξομολογηθεί:

«Είμαι ικανοποιημένη. Κάπου με ξένισε η ανταγωνιστική διάθεση κάποιων κοριτσιών που διεκδικούσαν τον τίτλο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μοναδική εμπειρία η συμμετοχή μου στην όλη διαδικασία.

Μια εξωτερική εμφάνιση που στερείται και εσωτερικού κόσμου δεν έχει νόημα. Το γεγονός ότι ανοίγονται δρόμοι στη ζωή μου που κάθε κοπέλα ονειρεύεται, με γεμίζει χαρά αλλά και πολλές ευθύνες που θα πρέπει να ανταποκριθώ».

Τη χρονιά που η Ραφαέλα πήρε τον τίτλος της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς, τον κορυφαίο τίτλο είχε λάβει μια άλλη γνώριμη του GNTM, Η Μικαέλα Φωτιάδη, που είχε λάβει τον τίτλο της Miss Κρήτη Young στα κρητικά καλλιστεία του 2011και είχε λάβει μέρος στο GNTM 1.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω

83 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ