Khloe Kardashian: Ποζάρει με μπικίνι αλλά την παράσταση κλέβει η κόρη της True Thompson

Ιωάννα Τζανή
Khloe Kardashian: Ποζάρει με μπικίνι αλλά την παράσταση κλέβει η κόρη της True Thompson

Hot hot hot η Khloe στις νέες τις πόζες με μαγιό.

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη μαμά, αλλά για μια από τις πιο καυτές μαμάδες του Hollywood. Ο λόγος για την Khloé Kardashian, η οποία ποζάρει με μπικίνι στην άμμο, έχοντας δίπλα την κόρη της True, και «βάζει φωτιά» στο Instagram.

Η Khloé μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες απεικονίζεται με ένα καφέ μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη που κλέβει την παράστηση στη δημοσίευση, είναι η τριών ετών κόρη της,True.

Η μικρή φοράει ένα super cute ολόσωμο ροζ μαγιό, και το Post την δείχνει την ώρα που παίζει στην άμμο, δίπλα στη μαμά της. Να σου θυμίσουμε ότι η 37χρονη star έχει αποκτήσει την True με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.


https://www.instagram.com/p/CUp0g5NpQKY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της ανάρτησης, διάσημη τηλεπερσόνα γράφει: «Απλώς κάνε σαν να μην είμαι εδώ».



Η Khloé Kardashian συνδύασε το μπικίνι της με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μεγάλους κρίκους, ενώ τα κατσαρά μαλλιά της κόρης της ήταν πιασμένα κοτσιδάκια.

Χώρισε οριστικά η Khloé Kardashian από τον Tristan και η αιτία δεν θα σε ξαφνιάσει

Το δείπνο της οικογένειας Kardashian

Οι φωτογραφίες ήρθαν μια μέρα αφού η διάσημη επιχειρηματίας δείπνησε με τα αδέλφια της, Kim, Kourtney και Rob Kardashian, καθώς και τον σύντροφο της Kourtney, Travis Barker. Η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφίες από την έξοδό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της, αναφέροντας στη λεζάντα: «Δείπνο με τα αγαπημένα μου ζευγάρια». Στην πρώτη φωτογραφία εμφανίζονται η Kourtney με τον Travis, ενώ στη δεύτερη το «ζευγάρι» Khloé και Rob.


https://www.instagram.com/p/CUn-zxflbpE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα σειρά των Kardahsian στο Hulu

Τα αδέλφια απόλαυσαν το δείπνο τους, την ώρα που τα γυρίσματα της νέας τους σειράς στο αμερικανικό Hulu έχουν ήδη ξεκινήσει. Μετά την ολοκλήρωση της 20ης και τελευταίας σεζόν του Keeping Up With the Kardashians, η οικογένεια δε σκοπεύει να απουσιάσει από τις οθόνες.

Όσο για τον τίτλο, την περίληψη και την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας τους σειράς, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2021.



Η μητέρα των KarJenner, Kris Jenner, κατά τη διάρκεια των Disney Upfronts τον Μάιο, χαρακτήρισε τη σειρά ως «νέο κεφάλαιο», χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα. «Στη νέα παράσταση, θα μας δείτε να εξελισσόμαστε ως οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι θαυμαστές θέλουν να παραμείνουμε αυτό που ήμασταν από την πρώτη στιγμή. Έχουν επενδύσει συναισθηματικά στο show μας, όπως κι εμείς το ίδιο. Οι θαυμαστές μας θα λατρέψουν να συνεχίσουν να παρακολουθούν το τηλεοπτικό μας ταξίδι. Δεν μπορώ να πω πολλά για το τι έρχεται. Το μοναδικό spoiler που μπορώ να δώσω είναι ότι θα δείχνουμε υπέροχοι και όλοι θα μας παρακολουθούν».

Cover photo: @khloekardashian