Η Φάρμα επιστρέφει! Οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα πρώτα ονόματα των celebrities

Η Φάρμα επιστρέφει! Οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα πρώτα ονόματα των celebrities

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα γεμίζει και η Φάρμα είναι το επόμενο πρόγραμμα στα προσεχώς.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Φάρμα» έχουν φτάσει. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ομάδα της Δανάης Μπάρκα μίλησε για τη μορφή που θα έχει φέτος το παιχνίδι, τις αλλαγές που πρέπει να αναμένει το κοινό, καθώς για τα ονόματα που ήδη βρίσκονται στις συζητήσεις.

Όσοι παρακολουθούσαν τον πρώτο κύκλο της Φάρμας, θα βρουν διαφορετικά τα πράγματα τη νέα σεζόν. Για παράδειγμα, ο αρχηγός που πέρσι είχε μπάνιο στο σπιτάκι του, τώρα θα βρεθεί με τζάκι, ενώ όλο το σκηνικό θα στηθεί από την αρχή.

Δεύτερος κύκλος στη Φάρμα – Οι αλλαγές



«Θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Οι εγκαταστάσεις στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καταστράφηκαν τελείως. Οι νέες εγκαταστάσεις στήνονται από την αρχή στον Κάλαμο και θα δούμε κάποιες αλλαγές. Για παράδειγμα, το σπιτάκι του αρχηγού θα έχει κάποιες πολυτέλειες φέτος. Θυμόμαστε ότι είχε μπάνιο, (φέτος) θα έχει τζάκι. Στην παρουσίαση παραμένει ο Σάκης Τανιμανίδης»

«Είσαι έτοιμη για Φάρμα;»

Οι κανόνες του παιχνιδιού

Το κοινό πρέπει να πάψει να περιμένει τους «υπηρέτες» να επιστρέψουν, καθώς η παραγωγή δεν είναι σύμφωνη. Ο όρος δεν είναι της αρεσκείας της.

«Αλλάζουν και κάποιοι κανόνες του παιχνιδιού. Στον δεύτερο κύκλο, δε θα υπάρχουν υπηρέτες. Ήταν μία ορολογία που δεν άρεσε καθόλου στον τηλεοπτικό σταθμό»

https://www.instagram.com/tv/CTj4ZYvIpdi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι celebrities που θα μπουν στο δεύτερο κύκλο της Φάρμας

Οι συζητήσεις για τους celebrities που θα μπουν στο παιχνίδι έχουν ήδη αρχίσει. Μερικά από τα ονόματα που φαίνεται ότι θα δούμε είναι η Μαίρη Μιλιαρέση και ο Σταμάτης Γαρδέλης. Η Αγγελική Ηλιάδη, που πέρσι ήταν ένα βήμα πριν κλείσει να μπει στο ριάλιτι αλλά λόγω διαδικαστικών που προέκυψαν τελευταία στιγμή δεν μπήκε, είναι και πάλι στο τραπέζι.

Η παραγωγή σκέφτεται την παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου που έκανε την πρώτη της γνωριμία με τη μικρή οθόνη στην πρωινή εκπομπή του Mega «Όμορφο Κόσμος». Ο Ντάφυ είναι άλλο ένα όνομα που σκέφτεται το κανάλι, αλλά λογικά δε θα προχωρήσει λόγω συμβολαίου του τραγουδιστή.

«Τον θέλει η παραγωγή, αλλά ο Τριαντάφυλλος αυτήν τη στιγμή έχει υπογεγραμμένη συμφωνία με πολύ γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων»