Η Adele πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue (photos)

Η τραγουδίστρια ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Νοεμβρίου και μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό της.

Η Adele είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Μπορεί να έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια από όταν η Adele κυκλοφόρησε το άλμπουμ «25», με το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία ωστόσο η τραγουδίστρια κάνει φέτος δυναμικό comeback στη δισκογραφία.

Η τραγουδίστρια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Εμφανώς ανανεωμένη μετά την απώλεια πολλών κιλών, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της, Rich Paul και ετοιμάζει το μουσικό της «χτύπημα».

Η Adele ποζάρει σαν άγγελος με φόρεμα Schiaparelli και τον σύντροφό της (photos)

Το νέο τραγούδι της Adele έγινε viral πριν κυκλοφορήσει

https://www.instagram.com/p/CUpkLl3g0nx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βρετανίδα star ανακοίνωσε πως στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Easy on me» και δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα απόσπασμα από το βιντεοκλίπ στο Instagram. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή, με τους φανς της να ανυπομονούν για την κυκλοφορία του τραγουδιού.

https://www.instagram.com/p/CUu71HDthaF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της Adele για τη Βρετανική Vogue

https://www.instagram.com/p/CUu8MoRtmC5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 33χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue για το τεύχος του Νοεμβρίου 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως η Adele βρίσκεται τον ίδιο μήνα στο εξώφυλλο της Αμερικανικής αλλά και της Βρετανικής Vogue. Η λήψη όπου η τραγουδίστρια φορά ένα γιγαντιαίο πράσινο φόρεμα πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Εικόνων, με την Adele να δείχνει πιο κομψή από ποτέ.

«Ένιωσα ότι εξαφανιζόμουν στο φακό της κάμερας!» ανέφερε η Adele με το αποτέλεσμα να δικαιώνει όλους τους συντελεστές.

https://www.instagram.com/p/CUvEZs2MZcE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιό της

https://www.instagram.com/p/CUu_IFDs5dR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Adele αποκάλυψε ότι ελπίζει πως το νέο της άλμπουμ, στο οποίο τραγουδά για το διαζύγιό της, θα βοηθήσει τον γιό της, Angelo, να καταλάβει σε λίγα χρόνια τι συνέβη μεταξύ των γονιών του. Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει τόσες απλές ερωτήσεις για μένα που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω την απάντηση».

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί.

«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση για αυτό», ανέφερε η Adele στη Vogue.

Πηγή κεντρικής: @adele