Γη της ελιάς: Η βεντέτα ξαναφουντώνει - Αρετή και Χάιδω έκαναν το Twitter να οργιάζει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς:  Η βεντέτα ξαναφουντώνει - Αρετή και Χάιδω έκαναν το Twitter να οργιάζει

Αρετή και Χάιδω ξεσηκώνουν ολόκληρη τη Μάνη με τις φωνές τους!

Ένας χαμός επικρατεί στη Γη της ελιάς και ειδικότερα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της δολοφονίας του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα και μπαίνουν στη φυλακή, αφού είναι οι πλέον βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία.

Μόλις το μαθαίνει αυτό η Αρετή, δεν την κρατά τίποτα, βρίσκει στο δρόμο τη Χάιδω με τη Μαργαρίτα και οι κατάρες μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν για ακόμη μια φορά. Η βεντέτα ξαναφουντώνει, την ίδια ώρα που ο έρωτας των παιδιών τους, δηλαδή της Βασιλικής και του Φίλιππου, όλο και μεγαλώνει. Το Twitter, φυσικά, μόλις είδε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (10/10/21), δεν άφησε ασχολίαστο τον τσακωμό μεταξύ των... συμπεθέρων και έδωσε ρεσιτάλ σχολίων!

gi tis elias77

Πατέρας και γιος οι βασικοί ύποπτοι για το διπλό φονικό

Ο αστυνόμος Κουράκος στριμώχνει για τα καλά τον Στέφανο και τα όσα καταθέτει ο νεαρός ήρωας της δραματικής σειράς του Mega, δεν τον πείθουν. Η υπόθεση περιπλέκεται και τα 10.000 ευρώ που είχε καταθέσει ο Στέφανος στον λογαριασμό του δολοφόνου λίγες μέρες πριν το τραγικό συμβάν, αλλά και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και ανήκει στους Καπερνάρους, δυσχεραίνει τη θέση τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε πατέρα και γιο να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αφού δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αποδείξουν την αθωότητά τους. Σύντομα, όμως, οι έρευνες θα στραφούν αλλού, αφού οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση με τον φόνο, και η αστυνομία θα φτάσει στον πραγματικό δολοφόνο τον Στεφαναίων.



Στην Αρεόπολη, οι φωνές της Αρετής και της Χάιδως σηκώνουν όλο το χωριό στο πόδι. Η μια ρίχνει κατάρες στην άλλη και η Χάιδω αποκαλεί την οικογένεια Καπερνάρου «δολοφόνους».

Ο θυμός της δε λέει να καταλαγιάσει και είναι σίγουρη πως εκείνοι βρίσκονται πίσω από τον φόνο του άντρα και του παιδιού της.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Φίλιππος με τη Βασιλική συναντιούνται σε καθημερινή βάση και δε δίνουν καμία σημασία στη βεντέτα και στο μίσος που υπάρχει μεταξύ των οικογενειών τους. Αγαπιούνται τόσο πολύ, που προς το παρόν τίποτα δεν είναι ικανό να τους χωρίσει.

i gi tis elias

Η αντίδραση της Μυρτάλης μόλις αντικρύζει τον απαγωγέα της

Η Μυρτάλη ήρθε επιτέλους πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα της, αλλά οι τηλεθεατές δεν είδαν στο χθεσινό επεισόδο το πρόσωπό του. Το Twitter, ωστόσο, δεν αγωνιά για την αποκάλυψη, αφού εδώ και μέρες στοιχηματίζει πως είναι ο Αλέξης. Η αντίδραση της Μυρτάλης, βέβαια, έδειξε πως δεν περίμενε να δει εκείνον, σοκαρίστηκε μόλις άνοιξε η πόρτα και αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του.

Στο επόμενο επεισόδιο, η νεαρή κοπέλα θα προσπαθήσει να τον πείσει να την αφήσει ελεύθερη, ωστόσο το εμμονικό μυαλό του απαγωγέα έχει άλλα σχέδια!

Δες στη photo gallery τα χιουμοριστικά tweets για το... debate Αρετής - Χάιδως.

Cover photo: @andreas.georgiou_fp82