Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Ιταλία

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Ιταλία

Η Ελένη ταξιδεύει και δεν το κρύβει.

Θυμάσαι την επική εκείνη στιγμή στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, όπου η παρουσιάστρια έστρεψε την κάμερα προς τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και τον φίλησε, σε μία από τις λιγοστές φορές που έφερε η ίδια την προσοχή στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια και μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έχει δείξει πως είναι έτοιμη να βάζει τους θαυμαστές μέσα στη ζωή της, η οποία περιλαμβάνει την οικογένεια και τον σύζυγό της.


https://www.instagram.com/p/CCGT9A8Jh-8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πλέον, στην εκπομπή της στο Mega, η Ελένη δεν αποφεύγει να μιλήσει και για τον Μάκη και για τα ταξίδια τους.

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη στη Μελέτη για την κόρη της, Μαρίνα - Τι είπε για τις αντικαταστάτριές της

Η συνταγή της Φλορίντας ξύπνησε αναμνήσεις

Στην εμφάνιση της Φλορίντας Πετρουτσέλι στην Ελένη κι ενώ η παρουσιάστρια μαγείρεψε μια ξεχωριστή μακαρονάδα για την Ελένη, η κουβέντα πήγε και στα ταξίδια και στις γεύσεις από την Ιταλία που η Φλορίντα κουβαλάει μαζί της ως κληρονομιά.

Η Μενεγάκη λοιπόν δεν έκρυψε πως στην αρχή της σχέσης της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, έκαναν ένα ταξίδι, road trip με αυτοκίνητο στη Νότια Ιταλία:



«Έχω πάει στην Νότια Ιταλία με τον άντρα μου στα πρώτα μας… με το αυτοκίνητο. Ήταν ωραία, πήγαμε και στο Βεζούβιο, πήγαμε παντού, πήγαμε σε όλες τις παραλίες, πολύς κόσμος. Μην πάτε ποτέ Αύγουστο! Δεν θα βρείτε παραλία εκεί πουθενά»!

Τα ταξίδια της Ελένης:

Αυτό που αποτελεί παράδοση για τη Μενεγάκη, είναι τα Χριστούγεννα σε εξωτικό προορισμό, με αγαπημένο μέρος τις Μαλδίβες. Και όχι μόνο. Κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο Instagram με περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers, η Ελένη έχει δείξει φωτογραφίες από ταξίδια της.
Δες παρακάτω μερικά.