Μενεγάκη: Η αποκάλυψη στη Μελέτη για την κόρη της, Μαρίνα - Τι είπε για τις αντικαταστάτριές της

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη στη Μελέτη για την κόρη της, Μαρίνα - Τι είπε για τις αντικαταστάτριές της

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα», μίλησε η Ελένη Μενεγάκη και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα τη ρώτησε η παρουσιάστρια. Σε φανερά φιλικό και «ζεστό» κλίμα, οι δύο διάσημες γυναίκες της τηλεόρασης έκαναν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την καριέρα της Ελένης και το στίγμα που έχει αφήσει στον χώρο.

Η Μενεγάκη με άνετο και πολύ προσιτό ύφος μίλησε για τις παρουσιάστριες που ονομάζουν αντικαταστάτριές της, για τα λάθη που παρατηρεί πια με την εμπειρία καθώς επίσης και για το αν συμφωνεί με τις ταμπέλες που «φοριούνται» σε ανθρώπους.



Έτσι υποδέχτηκε το Twitter την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη και οι αντικαταστάτριες

«Είσαι μία διαχρονική αξία και πολλοί σε θεωρούν σημείο εκκίνησης ή αφετηρία για άλλα πράγματα. Δηλαδή, όταν βγήκα εγώ, που βγήκα χάρη σε εσένα, γιατί, αν δεν είχες φύγει εσύ από τον Πρωινό Καφέ, εγώ δε θα είχα μπει στον κόσμο της ψυχαγωγίας…», έλεγε η Μελέτη, την ώρα που η Μενεγάκη τη διέκοψε: «Άμα το πάμε έτσι, κι εγώ τότε χάρη σε άλλους ανθρώπους (μπήκα). Πρέπει να βρεις χώρο. Κάποιος πρέπει να φύγει για να κάτσεις»

«Όταν είχα σκάσει εγώ από το αυγό μου, ήμουν η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Τώρα, καλή ώρα, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η Ιωάννα της Κρήτης. Πώς σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι; Βλέποντας νέα πρόσωπα, έχεις προβληματιστεί ποτέ;», συνέχισε η Μελέτη.

Η Μενεγάκη της απάντησε: «Χωρίς να έχω το ότι τα λέω όλα σωστά ή τα ξέρω όλα σωστά λόγω της εμπειρίας και των ετών, νομίζω ότι μπορεί να νιώσω κάποια λαθάκια που μπορεί να γίνονται. Είτε επικοινωνιακά είτε λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος καινούργιος άνθρωπος στην τηλεόραση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, τίποτα. Λάθη εξακολουθούμε να κάνουμε και μετά από πάρα πολλά χρόνια»

Η γκάφα της Ελένης Μενεγάκη έκανε τον Ουγγαρέζο να ξεκαρδιστεί - Σάστισε ο Κουτσογιαννόπουλος

Οι ταμπέλες και η σχολή Μενεγάκη

Όσο για τις ταμπέλες που «φορούν» στις νέες παρουσιάστριες, σχολίασε: Τώρα, αν μ’ αρέσουν οι ταμπέλες, δε μ’ αρέσουν οι ταμπέλες. Και θεωρώ ότι συνήθως οι ταμπέλες είναι ένα φορτίο βαρύ για αυτόν που του το φοράνε. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό, γιατί εσύ ανέφερες ένα πρόσωπο, μπορεί να έχουν υπάρξει κι άλλα», είπε η Μενεγάκη.

«Εδώ χρησιμοποιείται ο όρος ‘σχολή Μενεγάκη’. Θεωρείται πλέον ‘σχολή Μενεγάκη’ το πολύ ανοιχτό μαλλί, το χιούμορ στην τηλεόραση, όλα αυτά», σχολίασε η Μελέτη.

Η αποκάλυψη για τη Μαρίνα

Στη συνέχεια, η Μελέτη τη ρώτησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της στα 44 -από την οποία απέκτησε τη Μαρίνα-, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι εκείνη αρχικά ήθελε περισσότερο το παιδί σε σχέση με τον σύντροφό της.

Ελένη Μενεγάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας από τότε που ήταν μωρό




«Το ότι αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος - που δόξα Τω Θεώ τα κατάφερα, και λέω τα κατάφερα γιατί είχα πραγματικά είχα μεγάλη αγωνία αν μπορώ. Αλλά ήταν κάτι το οποίο θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου, μέχρι να γίνει εννοώ- δε με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι»