H Ιλένια Γούιλιαμς έκανε στόρι με τον πρώην της Δημήτρη Ουγγαρέζο και όλοι απορούν

H Ιλένια Γούιλιαμς έκανε στόρι με τον πρώην της Δημήτρη Ουγγαρέζο και όλοι απορούν

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Williams αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον δεσμό τους μετά από τέσσερα χρόνια.

Τη στιγμή που όλοι περίμεναν το επόμενο βήμα στη σχέση του ζευγαριού, η τραγουδίστρια και ο παρουσιαστής αποφάσισαν να τερματίσουν τη συγκατοίκηση και τη σχέση τους.

Το παιδί χωρισμένων γονιών

Μπορεί η σχέση του Δημήτρη με την Ιλένια να ολοκληρώθηκε αλλά ο Κούπερ, το παιδί όπως τον αποκαλεί ο Ουγγαρέζος αποτελεί ένα σημείο επαφής ανάμεσα στους δύο πρώην.

Ένας χρόνος από τον θάνατο της μαμάς του Ουγγαρέζου: Το μνημόσυνο και το μήνυμα



Η Ελένη, η Ιλένια, ο Θανάσης και ο Κούπερ

Στη εκπομπή της Ελένης, η Ιλένια Williams έγινε πολλές φορές σημείο αναφοράς, μιας και ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως ο ίδιος πρέπει να φύγει το Σαββατοκύριακο για την Κομοτηνή και πως τον Κούπερ θα κρατήσει η Ιλένια.

«Στην Ιλένια θα μείνει. Ο Κούπερ είναι παιδί χωρισμένων γονιών» εξήγησε για να απαντήσει ξαφνιασμένη η Μενεγάκη:
«Από παιδί σε σκυλί δεν το είχα ζήσει. Μπράβο».

Ακολούθησε ένα απολαυστικός διάλογος της Μενεγάκη, στην οποία ο σκύλος του Ουγγαρέζου έχει μεγάλη αδυναμία, όπου ο παρουσιαστής τόνισε:
«Αν μια κοπέλα που βγαίνω μου πει ότι δεν μπορεί το σκυλί, είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφτώ. Με έχει συντροφεύσει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν μπορώ να το δώσω».

«Τι θα κάνεις αν η Ιλένια τα φτιάξει με έναν Θανάση που δεν θέλει το σκυλί», ρώτησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον Ουγγαρέζο να τρολάρει ακόμα και αυτή την πιθανότητα.



«Η Ιλένια να τα φτιάξει με Θανάση; Αποκλείεται. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, έχω εναλλακτικές, τον Σταμάτη από το ραδιόφωνο, τη Βασιλική».
Πάντως, η πρώην του Δημήτρη φαίνεται πως παρακολουθούσε κανονικά την εκπομπή και έκανε στόρι μετά από πολλά χρόνια ταγκάροντας και τον πρώην της και τον Κούπερ.