Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκαθάρισε τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας (photos)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκαθάρισε τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας (photos)

Η Ηλιάνα τόνισε πως είναι απόλυτα υγιής.

Η φετινή σεζόν βρήκε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι του Style me Up, μετά την περσινή δύσκολη σεζόν στο καθημερινό μαγκαζίνο Pop Up.

Με ένα ένα έτοιμο concept μεταμορφώσεων, η Παπαγεωργίου επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια της μόδας και έδωσε μια πρώτη μεγάλη συνέντευξη για τη φετινή σεζόν στο περιοδικό ΟΚ.

Όπως ήταν φυσικό, όλο το καλοκαίρι, η προσωπική ζωή της Ηλιάνας ήταν στο προσκήνιο, μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Snik, υπήρξαν φορές που η παρουσιάστρια έκανε εξόδους μαζί τους, αφήνοντας τους πάντες να απορούν για το δεσμό τους.

Όσα είπε η Ηλιάνα για τον Σνικ:

Η Ηλιάνα δεν αποκάλυψε αν το ζευγάρι είναι μαζί ακόμα αλλά τόνισε:

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει. Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτοί είναι η αλήθεια».



Όσο για τις δηλώσεις του Σνικ στο ότι η Παπαγεωργίου θα γινόταν καλή μαμά, η ίδια απάντησε:

«Ο Δημήτρης δε λέει ψέματα, θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς» είπε η παρουσιάστρια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Οι φήμες περί νευρικής ανορεξίας:

Η αδυνατισμένη σιλουέτα της Ηλιάνας, έκανε τα πηγαδάκια να μιλούν για φλερτ με τη νευρική ανορεξία.

Η ίδια φρόντισε να εξηγήσει πως είναι απόλυτα υγιής:

«Είναι πολύ άσχημο να βγαίνουν κάποιοι και να κάνουν διάγνωση βλέποντας κάποιον στην τηλεόραση ή σε μία φωτογραφία. Θα εκμεταλλευτώ την ερώτηση που μου κάνεις για να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και σ’ το λέει αυτό κάποια που θα μπορούσες να την πεις και υποχόνδρια γιατί κάνω κάθε τρεις μήνες εξετάσεις».

Και συνέχισε τονίζοντας: