Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Η πάλαι ποτέ κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη διάδοχο της Βίκυς Καγιά.

Είμαι πολύ χαρούμενη για το Style me Up, μου αρέσει πολύ, είναι μια ομάδα που έχει δέσει πολύ, ειδικά για ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Νιώθω μια ηρεμία, δεν έχω άγχος. Πέρσι είχα άγχος το οποίο το καταπίεσα πάρα πολύ και φάνηκε. Φέτος είμαι ήρεμη και σίγουρη, θα κάνω σίγουρα πολλά λάθη αλλά δεν φοβάμαι.

Η Ηλιάνα και το άγχος

Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

«Έχουμε γυρίσματα και δεν το παρακολουθώ το GNTM. Στο λίγο που είδα το GNTM θα ήθελα να δω τη Βίκυ Καγιά γιατί έτσι έχω συνηθίσει αλλά και την Ισμήνη την βλέπω, μια χαρά τα πάει, είναι πολύ λαμπερή, πολύ γλυκιά.

Κορίτσι για σπίτι: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλένει ρούχα στον κήπο φορώντας μόνο το μαγιό της (photo)

Με όλους τις κριτές θα μιλούσα, δεν έχω πρόβλημα, με τον Σκουλό μιλάω πολύ, κρατάμε μια επαφή», τόνισε η Ηλιάνα και επιβεβαιώθηκε για την ξεχωριστή σχέση με τον Δημήτρη Σκουλό λίγο αργότερα.



Οι δύο τους, μαζί με άλλους celebrities έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια ηλεκτρονικού καταστήματος μόδας και δεν έλειψαν οι κοινές τους δηλώσεις.

Σκουλός - Ηλιάνα σημειώσατε Χ

Ο Δημήτρης Σκουλός ρωτήθηκε για τη νέα του συνάδελφο στην κριτική επιτροπή του GNTM, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη στιγμή εκείνη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έσπευσε στην αγκαλιά του φωτογράφου.

Ο Σκουλός τότε παραδέχτηκε πως η Ισμήνη είναι εξίσου όμορφη με την Ηλιάνα και εξήγησε πως καμία κοπέλα δεν πρέπει να συγκρίνεται με τη Βίκυ Καγιά:

«Ποιος συγκρίνει τη Βίκυ Καγιά, η Βίκυ είναι μοναδική σε αυτό που κάνει, όχι στο δικό μας σόου, σε κάθε σόου θα έλειπε».

Ο Σκουλός, κρατώντας στην αγκαλιά του την Ηλιάνα συνέχισε τα παράπονά του για την Παπαγεωργίου τονίζοντας:



«Έχω να πω πως την έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι κάνει κάθε μήνα και δεν της έχω μιλήσει τρεις μήνες τώρα γιατί δεν με πήρε ποτέ πίσω. Είναι φίλη όμως η Ηλιάνα», τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Πάντως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, συνεχίζει τα γυρίσματα του Style Me Up το οποίο μετακόμισε από το Open στον Alpha.