Ο Olivier Rousteing εξομολογείται το μυστικό του: Η έκρηξη στο τζάκι και τα εγκαύματα στο σώμα

Ο Olivier Rousteing εξομολογείται το μυστικό του: Η έκρηξη στο τζάκι και τα εγκαύματα στο σώμα

Ο creative director του οίκου Balmain μίλησε δημόσια για το ατύχημα που του άφησε σημάδια σε πρόσωπο και σώμα.

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε χτες (09/10) το βράδυ ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Olivier Rousteing. Ο creative director του οίκου Balmain από το 2011 μίλησε στους followers του για το σοβαρό ατύχημα που είχε και που κράτησε επτασφράγιστο μυστικό.

Ο 36χρονος Rousteing μοιράστηκε πως, έναν χρόνο πριν, το τζάκι μέσα στο σπίτι του εξερράγη με αποτέλεσμα να του προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί στο πρόσωπο και στο σώμα. Πάλεψε για πολύ καιρό για να αναρρώσει και προσπάθησε να κρύψει το γεγονός από τον κόσμο γιατί αισθανόταν ανασφάλεια.



Σήμερα που μπόρεσε τελικά να μιλήσει επ’ αυτού, νιώθει ευγνώμων για όλη την αγάπη και τη στήριξη που του δόθηκε, ολοκληρώνοντας με ένα αισιόδοξο μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CU0WY6ZMlx7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ατύχημα του Olivier Rousteing

«Έναν χρόνο πριν.

Επιτέλους, νιώθω έτοιμος να το μοιραστώ. Το έκρυβα για πολύ καιρό και ήρθε η ώρα να το μάθετε.

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, το τζάκι μέσα στο σπίτι εξερράγη. Ξύπνησα το επόμενο πρωί στο Παρίσι στο Hopital Saint Louis. Το ταλαντούχο προσωπικό στο διάσημο νοσοκομείο, που αντιμετώπιζε έναν τεράστιο αριθμό περιπτώσεων με COVID ταυτόχρονα, με φρόντισε απίστευτα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά.

Έκανα τα πάντα για να κρύψω αυτήν την ιστορία από όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούσα και να το κρατήσω μυστικό με την ομάδα και τους φίλους μου για πολύ καιρό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω γιατί ντρέπομαι τόσο πολύ. Ίσως λόγω αυτής της εμμονής με την τελειότητα που είναι γνωστή στη μόδα και λόγω των δικών μου ανασφαλειών.

Καθώς ανάρρωνα, απλώς δούλευα μέρες και νύχτες για να ξεχάσω και να δημιουργήσω όλες τις συλλογές μου, προσπαθούσα να κρατήσω τον κόσμο να ονειρεύεται με τις συλλογές μου και, την ίδια στιγμή, κάλυπτα τα σημάδια μου με μάσκες προσώπου, ζιβάγκο, μακρυμάνικα, ακόμα και πολλαπλά δαχτυλίδια στα δάχτυλά μου κατά τη διάρκεια πολλών συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων. Και πραγματικά συνειδητοποίησα ότι η δύναμη των social media είναι να αποκαλύψει μόνο αυτά που θέλεις να δείξεις. Μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία που αποφεύγει αυτά που δε θέλουμε να δούμε ή να δείξουμε: αυτός είναι ο νέος μας κόσμος.

Τώρα, έναν χρόνο μετά, έχοντας αναρρώσει και όντας χαρούμενος και υγιής, συνειδητοποίησα πόσο ευλογημένος είμαι και ευχαριστώ τον Θεό κάθε ημέρα για τη ζωή μου. Το τελευταίο μου σόου ήταν για να γιορτάσω την ανάρρωση από τον πόνο και να ευχαριστήσω όλα τα μοντέλα, την οικογένειά μου στον Balmain, τους φίλους μου που ήρθαν και με στήριξαν, όχι μόνο στα 10 μου χρόνια στον Balmain, αλλά στην αναγέννησή μου.

Σήμερα, νιώθω τόσο ελεύθερος, τόσο καλά και τόσο τυχερός. Αρχίζω ένα νέο κεφάλαιο με χαμόγελο στο πρόσωπό μου και μία καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη.

Σε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Saint Louis, σε όλους όσους με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της μακράς μου ανάρρωσης και κράτησαν το μυστικό μου: ένα τεράστιο ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ο Θεός να σας έχει καλά»

PFW: O Olivier Rousteing γιορτάζει 10 χρόνια στον οίκο Balmain με ένα φαντασμαγορικό show

Τα σχόλια στο Instagram

Με το που έκανε την ανάρτηση ο Rousteing, γρήγορα οι followers του, ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι κάθε τομέα, από μοντέλα μέχρι τραγουδίστριες, έσπευσαν να αφήσουν τις δικές τους ευχές και σχόλια στήριξης. Δες μερικά από αυτά στη συνέχεια...