SNL: Ο ακομπλεξάριστος μονόλογος της Kim Kardashian - Μίλησε μέχρι και για τον OJ Simpson

SNL: Ο ακομπλεξάριστος μονόλογος της Kim Kardashian - Μίλησε μέχρι και για τον OJ Simpson

Ο προικοθήρας Corey Gamble και η μόνιμη αμφιβολία για τον OJ Simpson βρέθηκαν στο προσκήνιο του Saturday Night Live.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του Saturday Night Live εμφανίστηκε η Kim Kardashian δοκιμάζοντας έναν ρόλο με τον οποίο ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πειραματιστεί. Η 40χρονη σταρ φόρεσε ένα total pink velvet outfit και βρέθηκε στα ηνία της επιτυχημένης εκπομπής της Αμερικανικής τηλεόρασης.

Ο μονόλογος -που είθισται να κάνουν οι celebrities που καλούνται στο σόου- έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση να «κρατήσει πράγματα». Το κείμενό της εκμεταλλεύτηκε όλα όσα κατά καιρούς λέγονται στα Μέσα και δε δίστασε να έχει αυτοσαρκασμό ακόμα και στα πιο προσωπικά θέματα.

Η Kim Kardashian για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας - Οι συμβουλές του West

Η Kim Kardashian μιλάει για «προικοθήρες» στο Saturday Night Live

https://www.instagram.com/tv/CU1WtVjAeZR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο Μέσο χαρακτήρισε την Kim Kardashian «προικοθήρα». Εκείνη όχι απλώς έδειξε ότι δεν την αγγίζει ο χαρακτηρισμός, αλλά πήρε την κατηγορία και την έστρεψε στον σύντροφο της μαμάς της, Corey Gamble -ο οποίος επίσης έχει κατηγορηθεί για το εν λόγω θέμα λόγω της 15ετούς διαφοράς του με την Kris Jenner.

«Το ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη είναι ότι κανείς δεν μπορεί να με αποκαλέσει προικοθήρα. Ειλικρινά, δεν είμαι καν σίγουρη για το πώς κάποιος μπορεί να γίνει. Οπότε, ρώτησα τον σύντροφο της μαμάς μου, Corey»



Η σπόντα για τον OJ Simpson

Η οικογένεια Kardashian έχει ερωτηθεί πολλές φορές για τον OJ Simpson και για το αν πιστεύει στην αθωότητά του (σ.σ. Ο πρώην αθλητής του Αμερικανικού ποδοσφαίρου βρέθηκε ένοχος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ron Goldman. Ο OJ ήταν κουμπάρος του μπαμπά των Kardashian, Robert Kardashian, και ο τελευταίος είναι που τον εκπροσώπησε στη περίφημη δίκη). Η Kim, λοιπόν, τώρα δε διστάζει ακόμα και να πιάσει το θέμα, καταλήγοντας στο ότι ακόμη δεν είναι σίγουρη για το αν ο OJ έκανε το έγκλημα ή όχι.

kim kardashian snl oj simpson3
kim kardashian snl oj simpson2

«Νομίζω ότι ακολουθώ στα χνάρια του μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν και ακόμα είναι τόσο μεγάλη επιρροή και έμπνευση για εμένα και του δίνω τα credits στο ότι μου άνοιξε τα μάτια στη φυλετική αδικία. Χάρη σε εκείνον γνώρισα τον πρώτο μαύρο. Θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια να μαντέψετε ποιος ήταν; Ξέρω ότι είναι περίεργο να θυμάσαι τον πρώτο μαύρο που γνώρισες, αλλά ο OJ αφήνει το σημάδι του. Ή πολλά. Ή και κανένα. Ακόμη δεν ξέρω»

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές φωτογραφίες που ανέβασε η Kim στο Instagram της από την προετοιμασία για το SNL.