MadClip Αρετή: Δεν έκρυψε τη θλίψη της στο μνημόσυνο του ράπερ (photos)

Πατούλια Κατερίνα
MadClip Αρετή: Δεν έκρυψε τη θλίψη της στο μνημόσυνο του ράπερ (photos)

Έγινε το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από την απώλεια του MadClip.

Πέρασαν σαράντα ημέρες από την τραγική απώλεια του τράπερ MadClip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα το ξημέρωμα της 2ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο θάνατος του MadClip βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο MadClip έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από τη ζωή.

Το μνημόσυνο:

Από νωρίς το πρωί, όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του MadClip συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους Πήτερ. Τραγική φιγούρα η μητέρα του ράπερ, η οποία δεν έκρυψε τη θλίψη της.

Αρετή: Η αλήθεια για τη σχέση του Mad Clip με την πρώην κοπέλα του και οι δύσκολες ώρες

Στο τρισάγιο για τον τραγουδιστή, το παρόν έδωσε και η επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του Αρετή. Με την Αρετή ο MadClip έζησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν.



Η Αρετή είχε δώσει το παρόν και στην κηδεία του πρώην αγαπημένου της με τον οποίο μοιράστηκαν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας ενώ η κοπέλα είχε αφήσει και ένα στεφάνι πάνω στο οποίο έγραφε «Το my soul mate», δηλαδή στην αδερφή ψυχή μου.

ARETI MAD CLIP

Ο φακός εντόπισε τότε στην κηδεία την Αρετή παρέα με την Ελένη Φουρέιρα ενώ όταν είχε συναντήσει τη μητέρα, τον πατέρα και την οικογένεια του αγαπημένου της, είχε λυγίσει στην αγκαλιά τους.

Τα προφητικά λόγια της μητέρας του MadClip για την Αρετή

Ο παππούς του MadClip είχε αποκαλύψει και την πρόβλεψη που είχε κάνει η νύφη του και μητέρα του ράπερ για το μέλλον του Mad Clip χώρια από την Αρετή:

«Τα είχαν σπάσει με αυτή την Αρετή που εμφανίστηκε και λέει ότι τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγάπαγε αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 ότι αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, δεν θα αντέξει ο Παναγιώτης. Και στον γάμο που πήγαν δεν μίλησαν».